Διεθνή ΜΜΕ: «Τα αποτελέσματα ανατινάσσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ» - iefimerida.gr

Διεθνή ΜΜΕ: «Τα αποτελέσματα ανατινάσσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ»

Διεθνή ΜΜΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχείς είναι οι ανταποκρίσεις των ξένων ΜΜΕ για τις ελληνικές εκλογές, τα οποία παρακολοθούν μουδιασμένα τις εξελίξεις και τονίζουν πως ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ανταγωνίζονται για την πρωτιά στα όρια του στατιστικού λάθους.

To ΒΒC μεταδίδει πως η «συγκυβέρνηση» χάνει στις δημοσκοπήσεις και αναφέρει πως οι Έλληνες ψηφοφόροι είναι οργισμένοι με το πολιτικό σύστημα.

Σε έκτακτη είδηση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Guardian αναφέρεται πως τα τρία κόμματα είναι στα όρια του στατιστικού λάθους.

H Le Monde εστιάζει στην είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή και σημειώνει την μεγάλη άνοδο της ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Σε ανταπόκρισή του το Associated Press αναφέρει πως τρία κόμματα ανταγωνίζονται για την πρώτη θέση ενώ επισημαίνει πως η διαφορά στα ποσοστά τους κυμαίνεται στα όρια του στατιστικού λάθους.

«Σε κάθε περίπτωση, τα αποτελέσματα ανατινάζουν τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και τη ΝΔ» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Στο ίδιο μήκος κύμματος είναι και το δημοσίευμα της Wall Street Journal το οποίο κάνει λόγο για συσσωρευμένη οργή των ψηφοφόρων προς το πολιτικό σύστημα μετά από χρόνια δημοσιονομική λιτότητας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ