Κατήφεια και προβληματισμός στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους - iefimerida.gr

Κατήφεια και προβληματισμός στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατήφεια και σκοτεινά πρόσωπα στην Ιπποκράτους, καθώς τα μηνύματα που φθάνουν από όλη τη χώρα και από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι δυσάρεστα.

Στις κατ' ιδίαν συζητήσεις τους συνεργάτες του κ. Βενιζέλου εξέφραζαν την απαισιοδοξία τους για το τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, τα κεντρικά στελέχη διατηρούσαν την ψυχραιμία τους και δήλωναν ότι δεν πιστεύουν τα όσα κυκλοφορούν στα πολιτικό-δημοσιογραφικά γραφεία αναμένοντας τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα.

Παράλληλα, ωστόσο, είχαν αρχίσει και οι πρώτες αντιδράσεις, τόσο για την προεκλογική τακτική όσο και απόψεις - κυρίως από χαμηλόβαθμα κομματικά στελέχη - για την αναγκαιότητα «επανίδρυσης» του Κινήματος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος έχει φτάσει από νωρίς το μεσημέρι στον 6ο όροφο των κεντρικών γραφείων του Κινήματος και είναι σε διαρκείς συσκέψεις με συνεργάτες του και με τηλεφωνικές επικοινωνίες με τα κομματικά στελέχη από όλη τη χώρα.

Κατά τις 5 το απόγευμα άρχισαν να καταφθάνουν στην Ιπποκράτους τα κορυφαία στελέχη που συνιστούν την επιτροπή εκλογικού αγώνα: Ανδρέας Λοβέρδος, Κώστας Σκανδαλίδης, Άννα Διαμαντοπούλου, Δημήτρης Ρέππας, Μιχάλης Χρυσοχοίδης αλλά και στενοί συνεργάτες του κ. Βενιζέλου όπως ο γενικός διευθυντής του κόμματος Νίκος Σαλαγιάννης, ο Γιάννης Πέππας, ο Δημήτρης Παναγιωτάκης και άλλοι.

Ενδεικτικό του εκνευρισμού που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ είναι και το γεγονός ότι απαγορευόταν την άνοδο των δημοσιογράφων στον 6ο όροφο της Ιπποκράτους όπου είναι το γραφείο του προέδρου του Κινήματος. Σε λίγο αναμένεται να φτάσει στα γραφεία του κόμματος η Φώφη Γεννηματά η οποία αναμένεται να κάνει δήλωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ