Ως πρόεδρος της Γαλλίας μεταφέρεται ο Φρανσουά Ολάντ στο Παρίσι - iefimerida.gr

Ως πρόεδρος της Γαλλίας μεταφέρεται ο Φρανσουά Ολάντ στο Παρίσι

Γαλλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως στη Γαλλία δεν περιμένουν να κλείσουν τις κάλπες, αφού το κλίμα που διαμορφώνεται είναι πανηγυρικό για τον υποψήφιο των Σοσιαλιστών Φρανσουά Ολάντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ειδική ομάδα 15 ανδρών της Υπηρεσίας Ασφαλείας Υψηλών Προσώπων, έχει μεταβεί από το Παρίσι στην πόλη Τυλ προκειμένου να συνοδεύσει τον Φρανσουά Ολάντ πίσω στη γαλλική πρωτεύουσα

Οι ανταποκρίσεις από τη Γαλλία μεταφέρουν κλίμα ενθουσιασμού καθώς πια όλο και περισσότεροι θεωρούν δεδομένο, ότι το Μέγαρο των Ηλυσίων θα φιλοξενεί από αύριο τον δεύτερο Σοσιαλιστή Πρόεδρο στην ιστορία της Ε' Γαλλικής Δημοκρατίας μετά τον Φρανσουά Μιτεράν.

Νωρίτερα είχαν διαρρεύσει ποσοστά από τις υπερπόντιες γαλλικές κτήσεις (DOM-TOM) οι οποίες εμφάνιζαν τον Ολάντ πρώτο με ποσοστό κοντά στο 60%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ