Στον αέρα τα play off της Super League - iefimerida.gr

Στον αέρα τα play off της Super League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα όσα έλαβαν χώρα στον τελικό κυπέλλου προκάλεσαν την έντονη δυσφορία της κυβέρνησης. Δεν είναι τυχαίο πως πριν λίγο, κατά τη διάρκεια σύσκεψης της πολιτικής ηγεσίας του αθλητισμού τέθηκε στο τραπέζει της συζήτησης ακόμη και το ενδεχόμενο αναβολής των play off της Super League!

συζήτησαν όλα τα ενδεχόμενα, το τι θα συμβεί δηλαδή σε περίπτωση αναβολής ή ματαίωσης των πλέι-οφ, τι θα γίνει με τις θέσεις και την κατάταξη των ομάδων (ποιος θα βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ και πως θα δοθούν τα «εισιτήρια» για το Europa League), καθώς και αν αυτή η απόφαση αναμένεται να προκαλέσει νέα επεισόδια βίας.τη ματαίωση των στον κ. Γερουλάνο.Ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, ο υφυπουργός Γιώργος Νικητιάδης και ο γγ αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής Μάλιστα, ήταν ο υφυπουργός Πολιτισμού και ο γγ αθλητισμού που εισηγήθηκαν play off

Πλέον την απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, μετά από συνάντηση που θα έχει με τον Παύλο Γερουλάνο. Οι δυο τους θα συναντηθούν απόψε και στη γενική συνέλευση του ΣΕΤΕ, αλλά μάλλον είναι απίθανο να συζητήσουν εκτενώς το θέμα.Το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα ανακοινωθεί η απόφαση, ενώ αναμένονται και οι αντιδράσεις από ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ