Στην Κρήτη ψηφίζει η Ντόρα, στο Περιστέρι ο Κουβέλης - iefimerida.gr

Στην Κρήτη ψηφίζει η Ντόρα, στο Περιστέρι ο Κουβέλης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Περιστέρι επέλεξε για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης ενώ η προέδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη θα ψηφίσει στην Κρήτη.

Πιο συγκεκριμένα ο Φώτης Κουβέλης θα ψηφίσει στις 10 το πρωϊ στο 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Περιστερίου ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη θα ψηφίσει στις 9:30 το πρωϊ στο γυμνάσιο στο Βενεράτο Ηρακλείου.

Μάλιστα όπως λένε χαρακτηραστικά οι κάτοικοι είναι η πρώτη φορά που αρχηγός κόμματος επιλέγει το κεφαλοχώρι του Μαλεβιζίου για να ψηφίσει.

Στο 1ο Λύκειο Πετρούπολης θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 11:30 το πρωί της Κυριακής η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Στις 11 το πρωί στα 27ο και 30ο Δημοτικά Σχολεία Αθηνών θα ψηφίσει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πρασίνων, Ιωάννα Κοντούλη, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 6ο Γυμνάσιο-Λύκειο Ζωγράφου στις 9 το πρωί.

Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 1ο Λύκειο Αγίων Αναργύρων (Σύρου και Παπάγου) στις 10.30 το πρωί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ