Γαβαλάς: «Την τιμωρία τη δέχομαι, το διασυρμό δύσκολα» - iefimerida.gr

Γαβαλάς: «Την τιμωρία τη δέχομαι, το διασυρμό δύσκολα»

Γαβαλάς: «Την τιμωρία τη δέχομαι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις περιπέτειες του με την δικαιοσύνη λόγω των χρεών του προς το Δημόσιο μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία τονίζει πως η κατάσταση που βιώνει είναι πολύ δύσκολη επειδή αναγκάζεται να τα περάσει όλα αυτά μόνος.

Ο Λάκης Γαβαλάς μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα», τονίζει ότι «αν το διακωμωδήσω λίγο, θα πιστέψει ο κόσμος ότι δεν έχω πονέσει αρκετά. Πονάω γιατί είμαι μόνος μου στη ζωή μου», ενώ αναφέρεται και στην εμπλοκή της αδερφής του στην υπόθεση.

«Είναι τρομερό γιατί είναι μια γυναίκα που έχει δυο ανήλικα παιδιά, είναι μια εκπληκτική μάνα και σύζυγος και είναι κρίμα να περνάει αυτό το λούκι για το οποίο δεν φταίει καθόλου» λέει και καταλήγει με τονίζοντας πως δεν αντέχει το διασυρμό.

«Το θέμα είναι ότι, αν το πάρουμε ειρωνικά, μπορεί να με κατατρέχουν τα κοσμήματα. Και ειδικά τα βραχιόλια που μου αρέσουν. Όμως δεν θέλω να γελάσουμε με αυτό το πράγμα, είναι πάρα πολύ σκληρό. Αισθάνομαι διασυρμένος, πέραν του τιμωρημένος. Την τιμωρία τη δέχομαι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ