Οργισμένος με τους δημοσιογράφους ο Σαρκοζί - iefimerida.gr

Οργισμένος με τους δημοσιογράφους ο Σαρκοζί

Οργισμένος με τους δημοσιογράφους ο Σαρκοζί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν δέχεται τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που θέλουν θριαμβευτή των προεδρικών εκλογών τον Φρανσουά Ολάντ και υποστηρίζει από το μπαλκόνι της τελευταίας του προεκλογικής ομιλίας ότι όλα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού.

Κάτω από το βάρος των προβλέψεων για εκτοπισμό του από το αξίωμα του προέδρου της γαλλικής δημοκρατίας, ο Νικολά Σαρκοζί επέλεξε να κάνει την τελευταία του προεκλογική εμφάνιση στο Βεντέ της Δυτικής Γαλλίας όπου εξαπέλυσε επίθεση κατά των Μέσων Ενημέρωσης και τωνς πολιτικών του αντιπάλων τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Ο Μισέλ Πικολί με συνέκρινε με τον Φράνκο, ο Μελανσόν με τον Λαβάλ και οι Κομουνιστές με τον Πετέν και την πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στο Τροκαντερό την παρομοίωσαν με τη Νυρεμβέργη. Ποιός μπορεί λοιπόν να μου κάνει μαθήματα Δημοκρατίας;».

Την ίδια στιγμή ο Ζαν – Φρανσουά Κοπέ, Γενικός Γραμματέας του UMP κατηγόρησε τους δημοσιογράφους για πόλεμο εναντίον του Νικολά Σαρκοζί και εξαιρετικά ευνοϊκή αντιμετώπιση του Φρανσουά Ολάντ: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι και ΜΜΕ που συμμάχησαν με τον Ολάντ για να κάψουν τον Σαρκοζί».

Σήμερα, τελευταία ημέρα που επιτρέπονται δημοσκοπήσεις στο γαλλικό τύπο, πάντως, η εφημερίδα «Le Monde» δημοσιεύει έρευνα της εταιρείας Ipsos σύμφωνα με την οποία ο Φρανσούα Ολάντ συγκεντρώνει ποσοστό 52,5% έναντι 47,5% του Νικολά Σαρκοζί.

Ο αντίπαλος του Νικολά Σαρκοζί στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, Φρανσουά Ολάντ, έγινε δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό από τους κατοίκους της Μοζέλ στη Λορένης όπου έκανε την τελευταία ομιλία της προεκλογικής του εκστρατείας δηλώνοντας «Είστε το μέλλον της Δημοκρατίας. Αν εκλεγώ πρόεδρος την Κυριακή θα μειώσω την ανεργία των νέων τουλάχιστον στο μισό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ