Κύπελλο Ελλάδος: Ολα δείχνουν τελικό στο ΟΑΚΑ για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ -Με λίγα εισιτήρια - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Ολα δείχνουν τελικό στο ΟΑΚΑ για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ -Με λίγα εισιτήρια

Κύπελλο Ελλάδος: Ολα δείχνουν τελικό στο ΟΑΚΑ για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, το Σάββατο 11 Μάϊου.

Η Ενωση κέρδισε εντός έδρας με 2-0 τη Λαμία, ενώ ο ΠΑΟΚ με το ίδιο σκορ νίκησε στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης. Οριστικά τα «εισιτήρια» θα κριθούν την Μεγάλη Εβδομάδα στις ρεβάνς σε Λαμία και Τρίπολη.

Όμως το πιο σημαντικό τώρα είναι οι συζητήσεις που γίνονται για τη διεξαγωγή του τελικού. Μέχρι στιγμής η κύρια σκέψη των υπευθύνων της ΕΠΟ και των δύο ομάδων είναι ο τελικός να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ αλλά με αρκετά μικρότερο αριθμό οπαδών συγκριτικά με ό,τι έχει γίνει στο παρελθόν. Δηλαδή, κάτω από 10.000 εισιτήρια έκαστος για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, στο τραπέζι είχε πέσει και η προοπτική της διεξαγωγής του τελικού είτε στη Γερμανία όπως αναφερόταν στην προκήρυξη, είτε στο Κατάρ. Και αυτό για λόγους ασφαλείας, αφού τα επεισόδια βρίσκονται σε έξαρση και οι χούλιγκαν δρουν ανεξέλεγκτα. Όπως έγινε πρόπερσι στο Βόλο και πέρυσι στο ΟΑΚΑ με εκατέρωθεν 25.000 οπαδούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΠΑΟΚ ΟΑΚΑ Κύπελλο Ελλάδος τελικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ