Δεν άσκησε έφεση ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για τα επεισόδια στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Δεν άσκησε έφεση ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για τα επεισόδια στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αισιοδοξία του Παναθηναϊκού για οριστική δικαίωση στην υπόθεση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενίσχυσε το γεγονός πως παρήλθε η σχετική προθεσμία και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν άσκησε έφεση.

Εξέλιξη που εκλαμβάνεται ως θετικό σημάδι όσον αφορά στην οριστική κατάληξη της υπόθεσης του αγώνα με τον Παναθηναϊκό σημειώθηκε την Τρίτη, όπως αναφέρει και ο SportFM.

Ενόψει της εκδίκασης στην Επιτροπή Εφέσεων, που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη, πέρασε η σχετική προθεσμία χωρίς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας να ασκήσει έφεση εναντίον της πρωτόδικης απόφασης. Κάτι που ενισχύει την αισιοδοξία των «πράσινων» ότι θα δικαιωθούν και σε δεύτερο βαθμό και το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» θα συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη από τον Γερμανό διαιτητή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Ολυμπιακός ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ