Ποια σταρ του Χόλιγουντ μιλάει συνέχεια για «δονητές»; [εικόνες + βίντεο] - iefimerida.gr

Ποια σταρ του Χόλιγουντ μιλάει συνέχεια για «δονητές»; [εικόνες + βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Mάγκι Γκίλενχαλ έχει να κάνει επιτυχία χρόνια. Οπότε, παλεύει να προμοτάρει την νέα της ταινία με τίτλο Hysteria, σχετικά με την εφεύρεση του δονητή, με τον πιο προβοκατόρικο τρόπο που μπορεί. Κρίμα που το αντρικό κοινό την βλέπει και στρίβει γωνία.

«Το αγαπημένο μου περιστατικό συνέβη στην Ιταλία, όταν μια γυναίκα ήρθε και με ρώτησε ´Ποια εφεύρεση θεωρείς ότι συνέβαλε περισσότερο στην γυναικεία χειραφέτηση, ο δονητής ή το πλυντήριο πιάτων;»,δήλωσε η Μάγκι Γκίλενχαλ σε συνέντευξή της στους NY Times.

Για να πάρει πληρωμένη απάντηση από έναν αναγνώστη «Καμία από τις δυο. Αυτό που άλλαξε την ζωή των γυναικών ήταν το αντισυλληπτικό χάπι και το πλυντήριο πιάτων».

Ποια σταρ του Χόλιγουντ μιλάει συνέχεια για «δονητές»; [εικόνες + βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το Hysteria, στο οποίο πρωταγωνιστεί, είναι μια ρομαντική κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Χιού Ντάνσι ως ένα προοδευτικό γιατρό και την Μάγκι ως την επαναστάτρια κόρη του μεντορά του.

Κρίμα που οι παραγωγοί δεν βρήκαν κάποια ηθοποιό που να μην θεωρεί το 90% των αντρών ως άνοστη, ανάλατη και ανοργασμική.

Ποια σταρ του Χόλιγουντ μιλάει συνέχεια για «δονητές»; [εικόνες + βίντεο] | iefimerida.gr 1

Όπως φάνηκε και από την παταγώδη αποτυχία της καμπάνιας για τα εσώρουχα Agent Provocateur, στην οποία κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να την βάλει να πρωταγωνιστήσει.

Aν και το τρέιλερ, που δείχνει τους γιατρούς να προσπαθούν να φέρουν σε οργασμό τις μεσήλικες ασθενείς τους, έχει την πλάκα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ