Τι κάνει η Τζένιφερ Λόπεζ τοπλες σε ένα μπαλκόνι στο Ακαπούλκο; [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι κάνει η Τζένιφερ Λόπεζ τοπλες σε ένα μπαλκόνι στο Ακαπούλκο; [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ετοιμάζεται να φορέσει την φόρμα της και να αρχίσει να τρέχει στους δρόμους του Ακαπούλκο, πάντα στα πλαίσια του νέου βιντεοκλίπ με τίτλο Follow the Leader. Το θέαμα είναι απλά συγκλονιστικό. Τόσο της Λόπεζ, όσο και της πόλης.

Χείρα βοηθείας δίνει η Τζένιφερ Λόπεζ στο Πορτορικάνικο ντουέτο των Γουίσιν και Γιάντελ , αποφασίζοντας να πρωταγωνιστήσει στο βιντεοκλιπ για το τραγούδι Follow the Leader.

Κάτι που τα καταφέρνει μια χαρά, ειδικά στην σκηνή που ξυπνάει τόπλες στο κρεβάτι μιας φαντασμαγορικής παραθαλάσσιας βίλας και αποφασίζει να πει καλημέρα στα γλαροπούλια βγαίνοντας γυμνή στο μπαλκόνι.

Όλα αυτό γίνεται καθώς το δίδυμο έχει κλειστεί να είναι το opening act στην παγκόσμια περιοδεία που ετοιμάζει η Λόπεζ μαζί με τον Ενρίκε Ινγκλέσιας, η οποία ξεκινάει από το Μοντρεάλ στις 14 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ