«Wonder Park-Το Πάρκο των Θαυμάτων» για την ενίσχυση των σκοπών του Elpida Youth [εικόνες] - iefimerida.gr

«Wonder Park-Το Πάρκο των Θαυμάτων» για την ενίσχυση των σκοπών του Elpida Youth [εικόνες]

Αλεξάνδρα Τσαβλίρη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μοναδική εκδήλωση προσφοράς και αγάπης διοργάνωσε η Επιτροπή «ELPIDA Youth» του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στον κινηματογράφο Odeon Starcity.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παιδική ταινία με τίτλο «WONDER PARK-ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ», στηρίζοντας τους σκοπούς του Συλλόγου, καθώς όλα τα έσοδα από την προβολή της ταινίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του «ELPIDA Youth».

Πρόκειται για μία ταινία κινουμένων σχεδίων που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 ετών και είναι μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. Το «Πάρκο των Θαυμάτων» αφηγείται την ιστορία ενός συναρπαστικού λούνα- παρκ, όπου η απίστευτη φαντασία της μικρής Τζουν ζωντανεύει. Η συναρπαστική ιστορία συνεπήρε τους μικρούς θεατές οι οποίοι πέρασαν ένα αξέχαστο πρωινό.

Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Χρυσή Βαρδινογιάννη, Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη και Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της κυρίας Κατερίνας Τσάγκα Κεφαλογιάννη, Managing Director for 20th Century Fox & Paramount titles και μέλος του «ELPIDA Youth», η οποία ανέλαβε και τη διοργάνωσή της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία ODEON για την πρωτοβουλία της να προσφέρει τα έσοδα της ταινίας για τους σκοπούς του Συλλόγου, καθώς και τις εταιρείες Paramount titles και Nickelodeon Movies.

Επίσης ευχαριστούμε τις εταιρείες PepsiCo-HBH και TSANOS για τις ευγενικές τους χορηγίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προβολή της ταινίας παραβρέθηκαν τα μέλη της Επιτροπής «ELPIDA Youth»: Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη, Αλεξία Βαρδινογιάννη, Χρυσή Βαρδινογιάννη, Έμιλυ Βαφειά, Τόνια Βασιλοπούλου, Κλαίρη Τσαβλίρη, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη.

Έμιλυ Βαφειά και Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη
Κλαίρη Τσαβλίρη, Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη
Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη, Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη, Αλεξία Βαρδινογιάννη, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ