Η συγκινητική άγνωστη φωτό που πόσταρε η Μενεγάκη: Η μικρή Μαρίνα στην αγκαλιά του Αγγελου Λάτσιου [εικόνα] - iefimerida.gr

Η συγκινητική άγνωστη φωτό που πόσταρε η Μενεγάκη: Η μικρή Μαρίνα στην αγκαλιά του Αγγελου Λάτσιου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεννέθλια για την μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη σήμερα. Η Μαρίνα κλείνει τα 4 χρόνια της και η παρουσιάστρια κάνει μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή τα γεννέθλια της Μαρίνας Παντζοπούλου πόσταρε μια φωτογραφία της μικρής, λίγες ώρες μετά τη γέννησή της, στην αγκαλιά του αδελφού της Αγγελου Λάτσιου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#eleni ❤️ 29/3/2015 Μαρινουλα μου ηρθες βραδυ και πλημμυρισες τις καρδιες μας με χαρα και ατελειωτη αγαπη ❤️ Ο αδερφος σου ηταν εκει για να ειναι ο πρωτος που θα σε παρει αγκαλια ❤️ Χρονια πολλα μωρο μου ?????????⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις 29 Μάρ, 2019 στις 12:33 πμ PDT

«29/3/2015. Μαρινούλα μου ήρθες βράδυ και πλημμύρισες τις καρδιές μας με χαρά και ατέλειωτη αγάπη. Ο αδερφός σου ήταν εκεί για να είναι ο πρώτος που θα σε πάρει αγκαλιά. Χρόνια πολλά μωρό μου» γράφει η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο Αγγελος Λάτσιος, πριν τέσσερα χρόνια, στα 12 του ήταν ακόμη ένα μικρό αγόρι, ο οποίος όπως φαίνεται και στη φωτό ήταν ένας σωστός κύριος για να υποδεχθεί την μικρότερή του αδελφή. Ντυμένος στην πένα, με τη γραβάτα του, στον καναπέ του μαιευτηρίου, κρατά στοργικά στην αγκαλιά του την μικρότερή του αδελφή που μόλις είχε έρθει στη ζωή.

Η μικρή Μαρίνα, η οποία γεννήθηκε με πολύ και κατάμαυρο μαλλί, είναι πλέον ένα κατάξανθο και γλυκήτατο κοριτσάκι που ξετρελαίνει με τα νάζια της την οικογένειά της, τους γονείς της αλλά και τους παππούδες της και φυσικά τον θείο της Θοδωρή Μισόκαλο.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου είναι το τέταρτο παιδί της Ελένης Μενεγάκη που απέκτησε με τον τρίτο σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο. Από το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον Αγγελο, την Λάουρα και την Βαλέρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ