Βίτσας: Δεν μίλησα για ιθαγένεια στην Πακιστανική Κοινότητα [βίντεο] - iefimerida.gr

Βίτσας: Δεν μίλησα για ιθαγένεια στην Πακιστανική Κοινότητα [βίντεο]

O υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας / Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατηγορηματική διάψευση ότι υποσχέθηκε ιθαγένεια ενώπιον των μελών της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος προχώρησε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα «Προοδευτικό Μέτωπο ενάντια στον νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά», ο κ. Βίτσας έκανε λόγο για «fake news», τονίζοντας ότι «σε αυτά που είπα, και που ο καθένας μπορεί να βρει στο διαδίκτυο, δεν υπάρχει πουθενά η λέξη ιθαγένεια».

Ο κ. Βίτσας σημείωσε ότι η εκδήλωση της Πακιστανικής Κοινότητας ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, με μεγάλη συμμετοχή και σε ό,τι αφορά την είδηση για την ιθαγένεια υπογράμμισε:

«Θέλουν να μας γυρίσουν 500 χρόνια πίσω, στο δίκαιο του αίματος, στην απέχθεια προς τον άνθρωπο. Και σε αυτό δεν θα κάτσω να απολογηθώ».

Στο 14ο λεπτό η απάντηση του υπουργού κ. Βίτσα:

Υπενθυμίζεται ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι από την Πακιστανική Κοινότητα που υποδέχθηκαν θερμά τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, φωνάζοντας, κατά διαστήματα, «Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω το Πακιστάν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ