Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής ο Γιώργος Καμίνης - iefimerida.gr

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής ο Γιώργος Καμίνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής κατά της ακροδεξιάς που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Κερατσίνι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη με το Κίνημα Αλλαγής στις ευρωεκλογές του Μαΐου.

«Είναι τιμή για μένα να δώσω τη μάχη των Ευρωεκλογών του Μαΐου ως υποψήφιος του Κινήματος Αλλαγής, της προμετωπίδας των προοδευτικών ευρωπαϊκών δυνάμεων, μαζί με το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμματο απέναντι την Ακροδεξιά και τον εθνολαϊκισμό, που στοχεύουν στη διάλυση της Ευρώπης» γράφει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Είναι τιμή για μένα να δώσω τη μάχη των Ευρωεκλογών του Μαΐου ως υποψήφιος του @kinimallagis, της προμετωπίδας των προοδευτικών ευρωπαϊκών δυνάμεων, μαζί με το @PES_PSE, απέναντι στην Ακροδεξιά και τον εθνολαϊκισμό, που στοχεύουν στη διάλυση της Ευρώπης. pic.twitter.com/x2Y6gybD6a

— Georgios Kaminis (@KaminisG) March 28, 2019

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Καμίνης ευρωεκλογές 2019
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ