Απάντηση στον σάλο που δημιουργήθηκε με το γλυκό που παρουσίασε στο MasterChef 3 σχετικά με το ότι πρόκειται για αντιγραφή πιάτου του Γάλλου pastry chef Adrien Bozzolo δίνει ο Φίλιππος Παπασπύρου.
Ο Ελληνας pastry chef με μήνυμά του στο Instagram και μια εικόνα που απεικονίζει έναν σεφ να κρατά μια σακούλα με χρήματα στην πλάτη σαν «κλέφτης» εξηγεί τι συμβαίνει με το γλυκό και από πού το εμπνεύστηκε.
«Με αφορμή όλη αυτή τη δημοσιότητα που προέκυψε για το γλυκό «Pâte sablée» θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι καλέστηκα να ετοιμάσω ένα εντυπωσιακό γλυκό, αντάξιο των απαιτήσεων μίας εκπομπής όπως το Masterchef. Έτσι, δημιούργησα μία συνταγή που δεν διατίθεται προς πώληση στα καταστήματά μας με πολλές παράλληλες παρασκευές σε συγκεκριμένο χρόνο όπως μου ζητήθηκε. Όλες οι συνταγές που συνθέτουν το γλυκό είναι δικές μου. Το «ΣΤΗΣΙΜΟ» του γλυκού το εμπνεύστηκα από online δημιουργικές ιδέες & τάσεις όπως άλλωστε κάνουμε όλοι μας», γράφει ο κ. Παπασπύρου.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Philip Papaspirou (@philip_papaspirou) στις 28 Μάρ, 2019 στις 8:54 πμ PDT
Το γλυκό του Φίλιππου Παπασπύρου που προκάλεσε σάλο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 27 Μάρ, 2019 στις 12:07 μμ PDT