Στο επεισόδιο της Τετάρτης του MasterChef 3, οι παίκτες μαζί με τους βοηθούς τους, τους περσινούς διαγωνιζόμενους, έπρεπε να αντιγράψουν ένα γλυκό του γνωστού pastry chef Φίλιππου Παπασπύρου.
Η παρασκευή του γλυκού αποδείχθηκε πολύ δύσκολη και απαιτητική και αποκλείστηκαν άλλα τρία ζευγάρια από τη διεκδίκηση του επάθλου των 10.000 ευρώ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 27 Μάρ, 2019 στις 12:07 μμ PDT
Το θέμα όμως συζήτησης στο Twitter κατά την διάρκεια του επεισοδίου δεν ήταν το δύσκολο έργο των παικτών, αλλά το γεγονός πως το συγκεκριμένο επιδόρπιο, με το όνομα Pate Sablee, που παρουσιάστηκε ως δημιουργία του pastry chef Φίλιππου Παπασπύρου, έμοιαζε εκπληκτικά με μια δημιουργία του Γάλλου pastry chef Adrien Bozzolo, που εργάζεται ως επικεφαλής ζαχαροπλάστης στο 5στερο Mandarin Oriental του Παρισιού. Μάλιστα, ο Γάλλος σεφ το έχει φτιάξει εκτός από την σοκολατένια και σε άλλες εκδοχές.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adrien Bozzolo (@adrien_bozzolo) στις 21 Φεβ, 2018 στις 8:30 πμ PST
Σήμερα το πρωί, στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Νίκος Παρτσώλης παρουσίασε την σύγκριση των δύο γλυκών και μοιάζουν πραγματικά πάρα πολύ. Έκανε και ένα Insta Story όπου έβαζε δίπλα τα δύο γλυκά, με hashtag το όνομα του Adrien Bozzolo, και ο διάσημος ζαχαροπλάστης του απάντησε, λέγοντας: «Βρίσκω ανέντιμο από την πλευρά αυτού του σεφ να οικειοποιείται τη δουλειά ενός άλλου. Κυρίως στην τηλεόραση. Σας ευχαριστώ που μου το στείλατε».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adrien Bozzolo (@adrien_bozzolo) στις 14 Οκτ, 2018 στις 1:41 μμ PDT
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adrien Bozzolo (@adrien_bozzolo) στις 10 Οκτ, 2018 στις 11:26 μμ PDT
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adrien Bozzolo (@adrien_bozzolo) στις 7 Ιούν, 2018 στις 8:25 πμ PDT