Βενιζέλος: Ελάτε να βγούμε οριστικά από το Μνημόνιο και την κρίση - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Ελάτε να βγούμε οριστικά από το Μνημόνιο και την κρίση

Βενιζέλος: Ελάτε να βγούμε οριστικά από το Μνημόνιο και την κρίση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκκληση προς όλους τους αναποφάσιστους πολίτες και όλους όσοι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009 απηύθυνε ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στην Ρόδο.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε χαρακτηριστικά: «Τώρα οι αναποφάσιστοι γέρνουν την πλάστιγγα, τώρα απευθυνόμαστε σε όλον τον ελληνικό λαό. Στις εκλογές, κρίνεται η τύχη του ελληνικού λαού και όχι των πολιτικών. Κρίνεται η μοίρα της χώρας μας στα επόμενα 20 χρόνια».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην συνέχεια απευθύνθηκε σε όλους τους ψηφοφόρους που επέλεξαν να ψηφίσουν το κόμμα το 2009, και τους κάλεσε να το εμπιστευτούν ξανά «παρ'ότι τους πικράναμε, τους οργίσαμε και αντιμετωπίζουν πρωτόγνωρες καταστάσεις. Και εμείς αντιμετωπίσαμε απροσδόκητες καταστάσεις και έπρεπε να δώσουμε δύσκολες απαντήσεις για να κρατήσουμε όρθια την προοπτική του έθνους».

«Παρά τις αντιρρήσεις και τις επιφυλάξεις, ελάτε να βγούμε οριστικά από το Μνημόνιο και την κρίση και να κάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη» συνέχισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία του κ. Βενιζέλου εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ