O Nίκος Γιαννέτος στον κόσμο του έρωτα - iefimerida.gr

O Nίκος Γιαννέτος στον κόσμο του έρωτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νίκος Γιαννέτος εκθέτει την τελευταία του δουλειά, στην gallery του Black Duck , από τις 2 έως τις 22 Μαΐου. Πρόκειται για πορτρέτα και γυμνά, μικρών διαστάσεων, ζωγραφισμένα με την τεχνική της ακουαρέλας, που δημιούργησε τα τελευταία δέκα χρόνια. H έκθεση με γενικό τίτλο "στην χώρα του έρωτα" είναι, όπως λέει ο ίδιος, «Ένας σταθμός ή ένα φρένο στη ζωή που χάνεται παίρνοντας μαζί της την ομορφιά και όλα μας τα ιδανικά. Μπορούν οι εικόνες να σταματήσουν τη φθορά ή ζούμε μια ψευδαίσθηση που την έχουμε όλοι ανάγκη;»

Ο Νίκος Γιαννέτος ζωγραφίζει ασταμάτητα από παιδί 12 χρόνων. Έχει κάνει τέσσερις ατομικές εκθέσεις, ενώ συμμετείχε σε τρεις ομαδικές.

«Βλέμμα κρυφό, βλέμμα χαμηλωμένο. Μια απροκάλυπτη αγάπη σ’ ένα αρχέγονο ιδανικό, το γυναικείο πρόσωπο και σώμα. Σας καλώ σ’ έναν κόσμο που όλοι θέλουμε να ζούμε, στον κόσμο της ομορφιάς του έρωτα. Στους άρρηκτους δεσμούς των δύο, σχήμα και χρώμα της αγάπης».

02-22 Μαΐου. Καθημερινές και Σάββατο 13:00-22:00, Κυριακή 19:00-22:00.

Black Duck Multiplarte ,Χρήστου Λαδά 9α . Τηλ. 210 3234760

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έκθεση εικαστικά Γιαννέτος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ