Meteo για καιρό: Ερχονται άνεμοι 10 μποφόρ [βίντεο] - iefimerida.gr

Meteo για καιρό: Ερχονται άνεμοι 10 μποφόρ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με χειμωνιάτικη διάθεση θα φύγει ο Μάρτιος, καθώς αλλάζει το σκηνικό του καιρού και έρχονται ισχυροί βοριάδες 10 μποφόρ και παγωνιά.

Από σήμερα Τετάρτη αναμένεται να ξεκινήσει η αλλαγή του καιρού καθώς βαρομετρικό χαμηλό θα διασχίσει τα νότια τμήματα της χώρας κινούμενο προς τα Δωδεκάνησα.

Οπως αναφέρει και το meteo.gr οι χειμερινές συνθήκες θα παραμείνουν και τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα και θα διαρκέσουν έως το τέλος του μήνα. Ο υδράργυρος σταδιακά θα θα υποχωρήσει σημαντικά. Στα ανατολικά και το Αιγαίο θα επικρατήσουν θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι εντάσεως έως 10 μποφόρ.

Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι εντονότερα φαινόμενα στα κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας και την Κρήτη, ενώ την εμφάνισή τους θα κάνουν ξανά οι χιονοπτώσεις που θα εκδηλωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται η έλευση ιδιαίτερα ψυχρών αερίων μαζών από την Πέμπτη 28/03/2019 και η επικράτηση θυελλωδών έως πολύ θυελλωδών βοριάδων μέχρι την Κυριακή 31/03/2019.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ