Η Μυρτώ Αλικάκη εξηγεί γιατί μετά από 8 χρόνια χωρισμού δεν έχει πάρει διαζύγιο από τον Πέτρο Λαγούτη - iefimerida.gr

Η Μυρτώ Αλικάκη εξηγεί γιατί μετά από 8 χρόνια χωρισμού δεν έχει πάρει διαζύγιο από τον Πέτρο Λαγούτη

Η Μυρτώ Αλικάκη με τον Πέτρο Λαγούτη. Φωτογραφία: Ndp photos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης ήταν ένα ζευγάρι που δεν απασχόλησε ποτέ τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική του ζωή. Και μπορεί να χώρισαν και να ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, ωστόσο δεν έχουν πάρει ποτέ διαζύγιο.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην γνωριμία της με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των δύο παιδιών της όσο και στον λόγο που δεν έχουν πάρει διαζύγιο.

Όπως είπε: «Τα παιδιά μας είναι σήμερα 16,5 και 13. Ήθελα όλη μου τη ζωή να γίνω μαμά. Με τον Πέτρο συναντηθήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Ήταν ακόμη στη σχολή γιατί είχε γραφτεί μεγαλύτερος και εγώ είχα αποφοιτήσει. Νομίζω θα μου ήταν δύσκολο να είμαι με έναν άνθρωπο που να μην έχει καλλιτεχνική φλέβα. Μείναμε μαζί 11 χρόνια».

Και αποκαλύπτοντας τον λόγο που δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο, είπε: «Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να πάρουμε διαζύγιο. Είναι κάτι που το αρχικά το αμελήσαμε. Εμείς νιώθουμε σαν να το έχουμε πάρει. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε. Κάθε άλλο. Είμαστε στα αλήθεια πολύ καλά μεταξύ μας. Κάνουμε πολλά πράγματα όλοι μαζί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ