Οχι του Παναγιώτη Γιαννάκη για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Οχι του Παναγιώτη Γιαννάκη για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης- φωτογραφία sooc.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαψεύδει τελικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής. Η πρόταση έγινε στον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα, αλλά η απάντηση ήταν τελικά αρνητική.

Αρνητική απάντηση έδωσε και η Χάρις Αλεξίου, σύμφωνα με πληροφορίες, που βολιδοσκοπήθηκε από στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Η επίσημη απάντηση του Παναγιώτη Γιαννάκη δόθηκε και επισήμως στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αναλάβει να καταρτίσουν τα ψηφοδέλτια, ενώ νωρίτερα σήμερα έκανε και δήλωση στα Παραπολιτικά:

«Δεν συμμετέχω σε πολιτικά δρώμενα, παρά μόνο σε αθλητικά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι απόψε ανακοινώνεται η δεύτερη δόση των ονομάτων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, μετά το φιάσκο με την Μυρσίνη Λαΐζου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ευρωψηφοδέλτιο αναμένεται τελικά να συμμετάσχουν ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, ο επιχειρηματίας Πέτρος Κόκκαλης, η Έλενα Κουντουρά (αν και είναι πιθανό η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της να γίνει με το επόμενο τμήμα υποψηφίων), η Μαρία Ρεπούση (ΔΗΜΑΡ) από την πρωτοβουλία της «Γέφυρας» και ο καθηγητής Μιχάλη Σπουρδαλάκης, που είχε οριστεί επικεφαλής του διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ