Mε 550 άλογα το ισχυρότερο Range Rover Velar - iefimerida.gr

Mε 550 άλογα το ισχυρότερο Range Rover Velar

Κώστας Φούζας

Η βρετανική φίρμα παρουσιάζει το Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition, το οποίο τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας.

Το ισχυρότερο στην γκάμα Range Rover Velar φέρει τον κωδικό SVAutobiography Dynamic Edition και εφοδιάζεται με 5λιτρο κομπρέσορ κινητήρα βενζίνης V8, με ισχύ στα 550 & 680 Νm ροπής. Εντυπωσιακά είναι και τα νούμερα των επιδόσεων, καθώς το premium βρετανικό SUV έχει επιτάχυνση 0-100 σε 4,5 sec, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 275 km/h. Oι μηχανικοί του τμήματος «Special Vehicle Operations» έχουν προχωρήσει σε αναβαθμίσεις που αφορούν την τετρακίνηση, το 8άρι αυτόματο κιβώτιο και τις αναρτήσεις, με σκοπό να βελτιστοποιήσουν την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Στην «παλέτα» των αλλαγών περιλαμβάνονται και τα φρένα, με την τοποθέτηση μεγαλύτερων δίσκων 396 χλστ. και υιοθέτηση ελαφρύτερων υλικών για μείωση τους βάρους.

Σε επίπεδο εμφάνισης τώρα, το κορυφαίο Velar διαφοροποιείται με μικρές αισθητικές αλλαγές που έχουν στόχο να δημιουργήσουν ένα πιο σπορ «look»: νέοι προφυλακτήρες, διπλές απολήξεις εξάτμισης, διαφορετικές ζάντες και διάφορες άλλες λεπτομέρειες από carbon. Οι τιμές του Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition στην Ευρώπη ξεκινούν από τα 90.000 ευρώ.

Mε 550 άλογα το ισχυρότερο Range Rover Velar | iefimerida.gr 0
Mε 550 άλογα το ισχυρότερο Range Rover Velar | iefimerida.gr 1
Mε 550 άλογα το ισχυρότερο Range Rover Velar | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Range Rover Velar range rover
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ