Το Divani Caravel ανακαινίστηκε πλήρως: Τα ανανεωμένα δωμάτια και το talk of the town Ju-Ju bar-restaurant [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Divani Caravel ανακαινίστηκε πλήρως: Τα ανανεωμένα δωμάτια και το talk of the town Ju-Ju bar-restaurant [εικόνες]

Divani Caravel
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο, ανανεωμένο πρόσωπο για το Divani Caravel, ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία στην καρδιά της Αθήνας, το οποίο μας ξανασυστήνεται, υποσχόμενο να προσφέρει νέες εμπειρίες.

Η κλασική αξία του Divani Caravel αποκτά νέα δυναμική με την ανακαίνιση που έγινε, τους καινούργιους χώρους που δημιουργήθηκαν και τις νέες προτάσεις που έρχεται να κάνει το ιστορικό ξενοδοχείο σε τουρίστες και Αθηναίους.

Ενα πράγμα έμεινε ίδιο μετά τη ριζική ανακαίνιση: Η αφοσίωση στην αυθεντική και παράλληλα κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας. Και φυσικά η θέα στα πιο εμβληματικά σημεία της Αθήνας, την Ακρόπολη, το Σαρωνικό, το Λυκαβηττό, την οποία όλοι μπορούν πλέον να απολαύσουν από τους ανανεωμένους χώρους του ξενοδοχείου.

Λυκαββητός και στο βάθος Ακρόπολη.

Από την υποδοχή και τους συνεδριακούς χώρους, μέχρι τα δωμάτια, τις σουίτες και τα σημεία συνάντησης και εστίασης (όπως το καινούργιο Bar & Restaurant με κινηματογραφική ατμόσφαιρα και γευστικές προκλήσεις, όλοι οι χώροι του Divani Caravel επανασχεδιάστηκαν προσφέροντας νέες εμπειρίες.

Το εντυπωσιακό lobby

Οι χώροι υποδοχής εντυπωσιακοί: Το ξύλο, μαζί με το νέο γεωμετρικό μαρμάρινο πάτωμα κυριαρχούν στο Lobby δημιουργώντας έντονο χαρακτήρα και επιβλητική προσωπικότητα.

Το Divani Caravel ανακαινίστηκε πλήρως: Τα ανανεωμένα δωμάτια και το talk of the town Ju-Ju bar-restaurant [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Το Divani Caravel ανακαινίστηκε πλήρως: Τα ανανεωμένα δωμάτια και το talk of the town Ju-Ju bar-restaurant [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Μίνιμαλ, σούπερ εξοπλισμένα τεχνολογικά δωμάτια και σουίτες

Η νέα μοντέρνα διακόσμηση των δωματίων του Divani Caravel υπόσχεται χαλάρωση με απεριόριστη θέα στην πόλη. Το νέο ντιζάιν λειτουργικό και εργονομικό και ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας ανταποκρινόμενος στις υψηλές απαιτήσεις του σύγχρονου επισκέπτη.

Μίνιμαλ, με θέα.
Δωμάτια διαφορετικά ως προς όλες τις απόψεις (όχι μόνο διακόσμησης) για να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Οσο για τις οικογένειες, δόθηκε έμφαση στη διαμόρφωση ειδικών δωματίων τα λεγόμενα family rooms.

Ο νέος «αέρας» του Divani Caravel είναι εμφανής στην επίσης καινούργια κατηγορία σουιτών «Divine Suite», οι οποίες ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των απαιτητικών επισκεπτών για ιδιαίτερη εμπειρία διαμονής. Η κομψά επιμελημένη διακόσμηση και το αφαιρετικό design προσφέρουν μοναδική ατμόσφαιρα, που δημιουργεί νέα διάσταση στη φιλοξενία, πέρα από την άνεση και την πολυτέλεια.

Η εκπληκτική Divine Suite
Το σαλόνι της Divine Suite.

JuJu Bar & Restaurant

Και εκεί που οι αλλαγές είναι ριζικές, είναι σταν τομέα της γαστρονομίας. Με οδηγό το όραμα του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη για δημιουργία εμπειριών, δημιοιυργήθηκαν νέα εστιατόρια και μπαρ με μοναδικό στιλ και αισθητική. Και φυσικά γευστικές προτάσεις.

Δεν είνα τυχαίο άλλωστε, ότι το JuJu Bar & Restaurant, μια πρωτοποριακή για την Αθήνα πρόταση, ακριβώς δίπλα στο Lobby του ξενοδοχείου, ήδη αναδειχθεί στο νέο στέκι της πόλης, αν και εγκαινιάστηκε μόλις στις αρχές του χρόνου.

Το κινηματογραφικό concept είναι βασισμένο στην ταινία «8 ½» του Federico Fellini και φιλοξενείται σε ένα χώρο που παρακινεί τους επισκέπτες του να ζήσουν νέες εμπειρίες γαστρονομίας και ψυχαγωγίας.

Το Divani Caravel ανακαινίστηκε πλήρως: Τα ανανεωμένα δωμάτια και το talk of the town Ju-Ju bar-restaurant [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Μαύρο μάρμαρο, επένδυση από σκούρο ξύλο, έπιπλα Art Deco, επιβλητικό design, δημιουργούν ατμόσφαιρα απόλαυσης και χαλάρωσης. Ο φωτισμός αναδεικνύει την κινηματογραφική διάσταση, ενώ η ανεμπόδιστη θέα της πόλης υποβάλλει σε μια ιδιαίτερη εμπειρία.

Το Divani Caravel ανακαινίστηκε πλήρως: Τα ανανεωμένα δωμάτια και το talk of the town Ju-Ju bar-restaurant [εικόνες] | iefimerida.gr 8

Το πλούσιο μενού προτείνει πρωτότυπες γεύσεις, αλλά και κλασσικά πιάτα. Στη γκάμα του περιλαμβάνει δημιουργικές και «σουρεαλιστικές» πινελιές, ανεβάζοντας το επίπεδο των γαστριμαργικών αναζητήσεων.

Constantinople Café

Τη δική του νότα στο νέο σκηνικό δίνει το ριζικά ανανεωμένο Constantinople Café.

Η πρότασή του συνδυάζει τη σύγχρονη διακόσμηση με την κλασσική αισθητική. Το διαχρονικό στέκι των Αθηναίων, απογειώνεται μέσα από καινούργιο design, διαχωρίζοντας το χώρο του Café από αυτόν του εστιατορίου. Οι ξύλινες διακοσμητικές κολώνες προσφέρουν νέες διαστάσεις στο χώρο, που εμφανίζεται ακόμα πιο ζεστός και φιλόξενος.

Νέα εποχή και υπεροχή στις αίθουσες Συνεδρίων και Εκδηλώσεων

Η ευρεία ανακαίνιση επεκτάθηκε και στους χώρους όπου διοργανώνονται κορυφαία συνέδρια και εκδηλώσεις διεθνών προδιαγραφών, τομέας στον οποίο ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη έχει πολύχρονη παρουσία και ιδιαίτερες διακρίσεις.

Αίθουσα συνεδριάσεων Ιλισσός.

Οι συνεδριακοί χώροι του Divani Caravel ανανεώθηκαν πλήρως, με μοντέρνα αισθητική και εγκατάσταση του πιο σύγχρονου εξοπλισμού με συστήματα information management και Wi-Fi απόλυτης τεχνολογικής υπεροχής. Οι ριζικά ανακαινισμένοι χώροι προσφέρουν την αίσθηση ενός μητροπολιτικού υπερσύγχρονου κέντρου συναντήσεων και συνεδρίων, που ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις που έχουν από τη σύγχρονη Αθήνα οι business επισκέπτες και οι επιχειρήσεις που επιλέγουν να οργανώσουν εκδηλώσεις στην πόλη.

Ο χώρος συνεδριάσεων Μακεδονία
Το Divani Caravel ανακαινίστηκε πλήρως: Τα ανανεωμένα δωμάτια και το talk of the town Ju-Ju bar-restaurant [εικόνες] | iefimerida.gr 11
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ