Γκλέτσος, Μενεγάκη, Αγγελόπουλος υποψήφιοι -Οπως λέμε καμία σχέση... - iefimerida.gr

Γκλέτσος, Μενεγάκη, Αγγελόπουλος υποψήφιοι -Οπως λέμε καμία σχέση...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φορείς γνωστών επωνύμων, ίσως και ονοματεπωνύμων, διεκδικούν τη λαϊκή ψήφο εκλογές της Κυριακής, χωρίς να έχουν καμία άλλη σχέση. Δεν είναι φυσικά πρωτοφανές, αλλά κάθε φορά υπάρχουν ορισμένοι γνωστοί - άγνωστοι υποψήφιοι.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μετά το πρώτο ξάφνιασμα, το ξεκαθάρισμα είναι σχετικά εύκολο. Οχι, κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει εύκολα ότι γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, είναι υποψήφια βουλευτής στη Β' Αθήνας και μάλιστα με το ΚΚΕ.

Σε άλλες περιπτώσεις, ένα γνωστό ονοματεπώνυμο θα μπορούσε να δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση. Οπως αυτό του υποψήφιου με τη Νέα Δημοκρατία στη Β' Αθήνας Παναγιώτη Αγγελόπουλου που δεν έχει καμία σχέση με κανένα μέλος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας. Ούτε με κάποιον από τα παιδιά του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, ούτε πολύ περισσότερο με τον γιο του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, Παναγιώτη που αφενός ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στις ΗΠΑ και αφετέρου δεν είναι ακόμη 25 ετών, όπως απαιτεί το Σύνταγμα ως όριο εκλογής.

Υπάρχουν φυσικά και άλλες περιπτώσεις όπως ο Αντώνης Σαμαράς που θα είναι υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης. Η τρίτη περιφέρεια του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας; Οχι φυσικά, είναι ο πρώην μπασκετμπολίστας του Ηρακλή που είναι υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Ελληνες.

Μια πιο μπερδεμένη υποψηφιότητα είναι αυτή του Απόστολου Γκλέτσου στη Φθιώτιδα. Ο δήμαρχος Στυλίδας και γνωστός ηθοποιός, δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον αγρότη στο επάγγελμα, υποψήφιο της Χρυσής Αυγής.

Τέλος, αλλά αυτό είναι μάλλον ξεκαθαρισμένο, η Αννα Καραμανλή στη Β' Αθήνας δεν έχει καμία σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Οπως και να 'χει, καλή τους επιτυχία...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ