Η Εύα Μπάση έκανε μεγάλο θόρυβο στο My Style Rocks 2, όπου εκτός από μαθήματα μόδας που πήρε και έδωσε, ήταν -αρκετές φορές- η πρωταγωνίστρια, ενίοτε και η πηγή, εντάσεων.
Με το My Style Rocks 2 να ανήκει οριστικά στο παρελθόν και την Φωτείνη Τράκα να έχει αναδειχθεί μεγάλη του νικήτρια, η Εύα Μπάση απολαμβάνει τη δημοσιότητα που της εξασφάλισε η συμμετοχή της στο δημοφιλές ριάλιτι.
Η Εύα Μπάση, άλλωστε, είχε παραδεχθεί, ότι στόχος της από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks 2 δεν είναι άλλος από τη δημοσιότητα, καθώς ήθελε και θέλει -φανταζόμαστε- να γίνει τηλεοπτική παρουσιάστρια.
Μέχρι τότε, πάντως, η Εύα Μπάση το καταδιασκεδάζει, όπως πρόσφατα, που πήγε στον Νίκο Βέρτη.
Παραδίδοντας μαθήματα σέξι ντυσίματος, φορώντας ένα στενό, βελούδινο, κατακόκκινο, με τολμηρό καρδούλα ντεκολτέ φόρεμα και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, η Εύα Μπάση -αδιαμφισβήτητα- έκανε θραύση στα μπουζούκια και προσέλκυσε τα βλέμματα όλών, είτε την αναγνώρισαν, είτε όχι.
Δείτε τη σέξι Εύα Μπάση στα μπουζούκια:
![Σέξι: Η Εύα Μπάση με βαθύ ντεκολτέ καρδούλα στα μπουζούκια [εικόνες] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/4582_eva_mpasi_2232019_iefimerida.jpg?itok=5nXaosnH)
![Σέξι: Η Εύα Μπάση με βαθύ ντεκολτέ καρδούλα στα μπουζούκια [εικόνες] | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/4585_eva_mpasi_2232019_iefimerida.jpg?itok=YrSasbDC)
![Σέξι: Η Εύα Μπάση με βαθύ ντεκολτέ καρδούλα στα μπουζούκια [εικόνες] | iefimerida.gr 2](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/4597_eva_mpasi_2232019_iefimerida.jpg?itok=u0LzaEz9)
Την ίδια ώρα, δύο επίσης συμμετέχουσες του My Style Rocks, αλλά του πρώτου κύκλου, η Υβόννη Ντόστα και η Βασιλική Ρούσσου παρέδιδαν μαθήματα -διαφορετικού η αλήθεια είναι- στιλ, στα μπουζούκια, στον Σάκη Ρουβά συγκεκριμένα.