Σπηλιωτόπουλος: «Η βουβή στάση των πολιτών δεν είναι απολίτικη στάση» - iefimerida.gr

Σπηλιωτόπουλος: «Η βουβή στάση των πολιτών δεν είναι απολίτικη στάση»

Άρης Σπηλιωτόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέρ των μέτρων αλλά αντίθετος στην αφαίμαξη των εργαζομένων και των συνταξιούχων» δηλώνει o Άρης Σπηλιωτόπουλοςο οποίος θεωρεί πως η βουβή στάση των πολιτών πρέπει να ερμηνευθεί ως πολιτική στάση.

Μιλώντας στο Real fm, ο κ. Σπηλιωτόπουλος έκανε λόγο για «μια ισχυρή κυβέρνηση μακρόπνοης πολιτικής που χρειάζεται η χώρα» ενώ επιτέθηκε τόσο προς τα αριστερά όσο και προς τα δεξιά της ΝΔ κατηγορώντας τα κόμματα αυτά ότι «επιχειρούν με κάθε τρόπο να διαστρεβλώσουν την ουσία των εκλογών, παρουσιάζοντας ψευτοδιλήμματα, για να υφαρπάξουν την ψήφο τιμωρίας και εκδίκησης των πολιτών».

Ο πρώην υπουργός χαρακτήρισε την προεκλογική περίοδο «βουβή» και εκτίμησε πως οι πολίτες δεν δείχνουν καθόλου αδιάφοροι απέναντι στην πιο κρίσιμη εκλογική διαδικασία μετά την μεταπολίτευση. «Η βουβή στάση των πολιτών δεν είναι απολίτικη στάση και ένδειξη αδιαφορίας. Το αντίθετο θα έλεγα. Κατά την εκτίμηση μου η σιωπή αυτή των πολιτών είναι εξόχως πολιτική στάση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ