Η εταιρεία που έκανε την κρίση ευκαιρία - iefimerida.gr

Η εταιρεία που έκανε την κρίση ευκαιρία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εταιρεία ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, βιομηχανίας, ενεργειακών λύσεων και τεχνολογίας Καυκάς είναι μια από τις λίγες εταιρείες που κατάφεραν να μετατρέψουν την κρίση σε ευκαιρία.

Σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για την χώρα και την επιχειρηματικότητα, η εταιρεία με πολλές επενδύσεις για την ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων της, την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού και την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και μεθόδων διοίκησης κατάφερε όχι απλά να κινηθεί κόντρα στην καθίζηση της αγοράς, αλλά να διπλασιάσει τα μεγέθη της και να αναδειχθεί σε ένα αξιοσημείωτο success story στα χρόνια της κρίσης.

Σήμερα, μετά από 44 χρόνια πορείας η Καυκάς είναι η ηγέτιδα στον κλάδο της, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία με τη συμμετοχή της σε πολυάριθμα έργα που αφορούν σε νέες εγκαταστάσεις, αναβαθμίσεις επαγγελματικών χώρων και κατοικιών αλλά και μεγάλα έργα υποδομών.

Διαβάστε στο economistas.gr την ιστορία της Καυκάς και πως κατάφερε να διακριθεί κόντρα στην κρίση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ