Φορτούνης: «Νέα αρχή για την Εθνική» - iefimerida.gr

Φορτούνης: «Νέα αρχή για την Εθνική»

Ο Κώστας Φορτούνης /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει αύριο στην πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2020 την Εθνική ομάδα.

Στην σημερινή συνέντευξη Τύπου διεθνείς εκπροσώπησε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος υπογράμμισε: «Δεν φοβόμαστε κανέναν. Το μόνο που θέλουμε είναι να κάνουμε νέα αρχή. Δεν λέει κάτι ότι χάσαμε στο προηγούμενο ματς. Έχουμε νέο προπονητή. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα, τον οποίο θέλουμε να νικήσουμε».

Όταν ρωτήθηκε αν μπορεί αυτή η «φουρνιά» να σηκώσει το βάρος, ο Θεσσαλός μεσοεπιθετικός απάντησε «εννοείται ότι μπορούμε, είμαστε οι καλύτεροι παίκτες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, που κάλεσε ο προπονητής.

Θέλουμε στήριξη από τον κόσμο ακόμα και στα δύσκολα αποτελέσματα. Δεν έχουμε θέμα να πάρουμε στις πλάτες την ομάδα, εμείς που είμαστε πιο πολλά χρόνια στην ομάδα».

Όσο για το που θεωρεί ο Φορτούνης ότι θα κριθεί το παιχνίδι; «Στη θέληση που θα δείξουμε εμείς και στις μονομαχίες. Πρέπει να έχουμε κατοχή, να πηγαίνουμε πρώτοι στη μπάλα και να βάλουμε πρώτοι το γκολ.

Είχαμε πρόβλημα παλαιότερα με ομάδες που έπαιζαν κλειστά. Είχαμε κατοχή, αλλά δεν βάζαμε γρήγορα γκολ. Στόχος τώρα είναι να βάλουμε γρήγορα γκολ. Αν το κάνουμε ο αντίπαλος θα ανοιχτεί, εμείς θα βγούμε στην κόντρα επίθεση και θα μπορέσουμε να βάλουμε γρήγορα γκολ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ