Ελληνικό: Μια τηλεόραση πήραν από το σπίτι του 86χρονου αυτόχειρα -Εξετάζουν την κόρη της Βουλγάρας - iefimerida.gr

Ελληνικό: Μια τηλεόραση πήραν από το σπίτι του 86χρονου αυτόχειρα -Εξετάζουν την κόρη της Βουλγάρας

Το σπίτι του 86χρονου αντιπτέραρχου/ Φωτογραφία: Eurokinissi- ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκαλεί η πληροφορία ότι έγινε πλιάτσικο στο σπίτι όπου σημειώθηκε η τραγωδία του Ελληνικού, με τον 86χρονο που χθες σκότωσε την 59χρονη Βουλγάρα σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι στο Ελληνικό όπου έγινε ο καβγάς και ουσιαστικά αποτέλεσε τον τόπο του εγκλήματος και άρπαξαν πράγματα του 86χρονου και της 59χρονης.

Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι από το σπίτι στο Ελληνικό έλειπε τελικά μια τηλεόραση, ενώ εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ. η κόρη του 86χρονου.

Σημειώνεται ότι το έγκλημα έγινε χθες το μεσημέρι στο σπίτι του ζευγαριού στο Ελληνικό όταν πάνω σε έναν καβγά τους ο 86χρονος έβγαλε το 22άρι πιστόλι του, πυροβόλησε την σύζυγό του και στη συνέχεια βγήκε στην αυλή του σπιτιού τους και αυτοκτόνησε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά και ότι μάλιστα είχαν οικονομικές και περιουσιακές διαφορές. Ο 86χρονος αντιπτέραρχος εν αποστρατεία, φέρεται να είχε γράψει όλη την περιουσία του στην 59χρονη και αυτή το πρωί πριν τον καβγά τον έβγαλε έξω από το σπίτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ