Πέντε πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την Ελένη Μενεγάκη - iefimerida.gr

Πέντε πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας εδώ και πολλά χρόνια, μπορεί να μην φοβάται να κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους τηλεθεατές της, ωστόσο σίγουρα κάποια πράγματα για αυτήν δεν τα γνωρίζατε, κι ας είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Το queen.gr συγκέντρωσε μερικές άγνωστες πτυχές του παρελθόντος της «βασίλισσας» της τηλεόρασης:

1. Πριν γεννηθεί ο γιός της Άγγελος, στο καμαρίνι της, στα studio του Ant-1 στο Μαρούσι, είχε παντού αφίσες της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Τώρα πλέον έχει μερικά από τα αγαπημένα της εξώφυλλα σε περιοδικά.

2. Το πρώτο της εξώφυλλο σαν άγνωστο μοντέλο, το έκανε στα 19 της στο περιοδικό «Τέταρτο». Το όνομά της δεν υπάρχει στο εξώφυλλο.

3. Μπορεί να έχει τη φήμη της «σφιχτοχέρας», αλλά όταν μια πρώην της συνεργάτης βρέθηκε σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, η Ελένη πήγε σπίτι της, πήρε κρυφά τους απλήρωτους λογαριασμούς που ήταν με μαγνήτες στο ψυγείο και τους πλήρωσε.

4. Πριν η Ελένη και ο Γιάννης Λάτσιος επισημοποιήσουν την σχέση τους, μεταξύ τους υπήρχε μεγάλη κόντρα, όπως και ενδιάμεσες σχέσεις.

5. Έχει εντυπωσιακά εξαιρετικές γνώσεις στην Αστρολογία και παλιότερα πριν προσλάβει νέους συνεργάτες στην εκπομπή της, ρωτούσε πάντα ζώδιο και ωροσκόπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ