Παντρεμένοι άνδρες 35-45 ετών οι πελάτες των παράνομων οίκων ανοχής - iefimerida.gr

Παντρεμένοι άνδρες 35-45 ετών οι πελάτες των παράνομων οίκων ανοχής

γυναίκες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη στιγμή που ξεκίνησε η λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής του ΚΕΕΛΠΝΟ, προκειμένου να ενημερώνεται το κοινό για το τι πρέπει να κάνει σε περίπτωση που είχε σεξουαλική επαφή με τις ιερόδουλες που βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS, το κέντρο έχει πάρει φωτιά.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία το προφίλ του πελάτη των συγκεκριμένων γυναικών είναι άνδρας ηλικίας 35 – 45 χρόνων, δεσμευμένος ή παντρεμένος που συνευρέθηκε του τουλάχιστον μία φορά με εκδιδόμενη γυναίκα, και μάλιστα χωρίς προφυλακτικό. Βέβαια έχουν καταγραφεί και αρκετοί ανήλικοι που τις είχαν επισκεφθεί τους παράνομους οίκους ανοχής.

Ωστόσο στο ΚΕΕΛΠΝΟ τηλεφωνούν και δεκάδες γυναίκες οι οποίες αναζητούν τρόπο να προστατευθούν στην περίπτωση που οι σύζυγοι ή οι σύντροφοι τους είχε έρθει σε επαφή με τις θετικές στον ιό του AIDS ιερόδουλες.

Ήδη στο ΚΕΕΛΠΝΟ οι τηλεφωνικές κλήσεις έχουν ξεπεράσει τις 4.000. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι κλήσεις γίνονται από άνδρες που παραδέχονται ότι το τελευταίο διάστημα έχουν συνευρεθεί με παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες και ζητούν οδηγίες για το τι εξετάσεις πρέπει να κάνουν.

Την ίδια ώρα καταγράφεται σημαντική ζήτηση για δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις για τον ιό HIV στις Κινητές Μονάδες του ΚΕΕΛΠΝΟ. «Πλέον κατακλυζόμαστε από ενδιαφερόμενους που έρχονται και μας ζητούν να υποβληθούν σε εξετάσεις» λέει η κυρία Ιωάννα Παυλοπούλου, επικεφαλής του προγράμματος των Κινητών Μονάδων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ