Κολομβία: Γυναίκα έκανε σερί για 5 ώρες σεξ και πέθανε -Επαθε ανακοπή - iefimerida.gr

Κολομβία: Γυναίκα έκανε σερί για 5 ώρες σεξ και πέθανε -Επαθε ανακοπή

Ασθενοφόρο στην Κολομβία/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρή βρέθηκε μία γυναίκα στην Κολομβία, η οποία έπαθε ανακοπή αφού έκανε ασταμάτητα σεξ επί 5 ώρες.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η 32χρονη γυναίκα έκανε επί 5 ώρες ασταμάτητο σεξ με τον σύντροφό της, ενώ κατά διάρκεια της σεξουαλικής επαφής έκανε και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο 32χρονος σύντροφός της στις αρχές, η γυναίκα παραπονέθηκε πως δεν αισθανόταν καλά, λίγο πριν πάθει καρδιακή ανακοπή στο Κάλι της Κολομβίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα El Perodico, η γυναίκα έπαθε κρίση και είχε σπασμούς πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Ο άνδρας μόλις είδε ανάισθητη την 32χρονη κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, ωστόσο δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι οι διασώστες να έρθουν στο σπίτι της.

Ετσι ο άνδρας τύλιξε την 32χρονη με μία πετσέτα και την πήγε μέχρι τα επέιγοντα όπου και η άτυχη γυναίκα πέθανε λίγη ώρα μετά την άφιξη της στο νοσοκομείο.

Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για να διαπιστωθεί αν η γυναίκα πέθανε από υπερβολική κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ