Βενιζέλος: Να μην μπουν οι νεοναζί στη Βουλή - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Να μην μπουν οι νεοναζί στη Βουλή

Βενιζέλος: Να μην μπουν οι νεοναζί στη Βουλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην μάχη των εκλογών ρίχνει τα συνδικαλιστικά του στελέχη το ΠΑΣΟΚ. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος κάλεσε χθες τους συνδικαλιστές του κόμματος στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ και τους ζήτησε τις ημέρες που απομένουν ως τις εκλογές να γίνουν πολλαπλασιαστές των προεκλογικών μηνυμάτων του κινήματος.

«Δεν αρκεί να τα λέμε στην τηλεόραση και να τα παρουσιάζουμε σε μεγάλες εκδηλώσεις. Η μάχη πρέπει να δοθεί πρόσωπο-πρόσωπο, σπίτι-σπίτι, στους χώρους δουλειάς, πρέπει να δοθεί από σάς, γιατί εσείς μπορεί να είστε οι απόστολοι μιας τέτοιας επιχειρηματολογίας με πολύ πιο πειστικό και αυθεντικό τρόπο απ' ότι εγώ ή τα επώνυμα στελέχη» είπε ο κ. Βενιζέλος παροτρύνοντας τους συνδικαλιστές να οργώσουν τις γειτονιές με στόχο να επαναπατρίσουν τους δύσπιστους ψηφοφόρους.

Ο κ. Βενιζέλος τους είπε επίσης ότι η μάχη της Κυριακής δεν έχει κριθεί ακόμη και ότι «παραμένει ανοιχτή» καλώντας για μία ακόμη φορά τους αναποφάσιστους που προέρχονται από το εσωτερικό της παράταξης να στηρίξουν εκλογικά το ΠΑΣΟΚ.

«Αυτές οι τρεις μέρες, μέχρι το κλείσιμο της κάλπης είναι κρίσιμες και πυκνές. Διαμορφώνονται οι συσχετισμοί, τώρα αποφασίζουν οι πολίτες» είπε και ζήτησε από τους δύσπιστους και αποστασιοποιημένους ψηφοφόρους του 2009 να κάνουν την δική τους υπέρβαση στις εκλογές της 6ης Μαϊου.

Μιλώντας για την συγκέντρωση του Συντάγματος ο κύριος Βενιζέλος μίλησε για στοίχημα του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τα συνδικαλιστικά στελέχη να γεμίσουν με την παρουσία τους την Πλατεία: «Η πλατεία Συντάγματος είναι η πλατεία όπου δίνεται η μάχη κατά του εκφασισμού της κοινωνίας, είναι η μάχη να μην μπουν οι οπαδοί του νεοναζισμού και της δικτατορίας στη Βουλή» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βενιζέλος θα μιλήσει απόψε σε συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Ρόδο.

Στόχος του είναι έστω και τις τελευταίες τρεις ημέρες να καταφέρει να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές των ψηφοφόρων που προέρχονται από τον προοδευτικό χώρο και να τους πείσει ότι η ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ είναι μονόδρομος. Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε στην χθεσινή διακαναλική συνέντευξη Τύπου επέμεινε ότι το δίλημμα των εκλογών είναι η παραμονή στο ευρώ και η έξοδος από την κρίση ή η πτώχευση και η επιστροφή στην δραχμή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ