Η ΝΔ ενημερώνει καθημερινά υποψήφιο βουλευτή των... Ανεξάρτητων Ελλήνων - iefimerida.gr

Η ΝΔ ενημερώνει καθημερινά υποψήφιο βουλευτή των... Ανεξάρτητων Ελλήνων

Η ΝΔ ενημερώνει καθημερινά υποψήφιο βουλευτή των... Ανεξάρτητων Ελλήνων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραιτήθηκε από την Νέα Δημοκρατία για να είναι υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου. Ωστόσο όπως αποκαλύπτει από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Λάμπρος-Φοίβος Μοσχοβίτης συνεχίζει να ενημερώνεται για σημαντικά ζητήματα από την Συγγρού.

Όπως τονίζει ο ίδιος ο υποψήφιος βουλευτής, το γραφείο του προέδρου της ΝΔ στέλνει καθημερινά ενημερωτικά email επί των διεθνών εξελίξεων, της οικονομικής διπλωματίας, Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων πολλών.

Όπως ο ίδιος ο κ. Μοσχοβίτης γράφει: «Το κωμικοτραγικό είναι ότι έστειλα την επιστολή παραίτησης μου, ακριβώς στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση από την οποία λαμβάνω την εξαιρετική μεσημεριανή ενημέρωση εδώ και δύο μήνες».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Λάμπρου-Φοίβου Μοσχοβίτη στο Facebook έχει ως εξής:

«Η Συγγρού στέλνει εδώ και ένα μήνα την ενημέρωση, επί των Διεθνών εξελίξεων, των κορυφαίων στελεχών της Ν.Δ. σε υποψήφιο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων!!!

Έχω παραιτηθεί με επιστολή μου προ μηνός από μέλος της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας για να ενταχθώ ευθύς αμέσως στον νέο κομματικό σχηματισμό του Πάνου Καμμένου, στην Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού και να πολιτευτώ στην Β' Αθηνών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Όμως η υποδειγματική οργάνωση της Συγγρού συνέχισε να μου αποστέλλει ηλεκτρονικά την επιλεγμένη ενημέρωση του Γραφείου του Προέδρου της Ν.Δ. και άλλων στελεχών και βουλευτών.

Δεν ομιλούμε για μια απλή αποδελτίωση, αλλά για επιλεγμένα κείμενα που χαράσσουν ιδεολογικό στίγμα, με άρθρα και εξειδικευμένη ειδησεογραφία από τον ξένο τύπο. Η συγκέντρωση τους είναι αποτέλεσμα πολύωρης σύνθεσης, εξ ου και το ενημερωτικό αρχείο αποστέλλεται πάντα τις μεσημεριανές ώρες.

Είναι προφανές πως η πανικόβλητη Νέα Δημοκρατία βρίσκεται υπό διάλυση. Μετά την οργανωτική κατάρρευση στις τοπικές κοινωνίες, υπό συνθήκες αποσύνθεσης βρίσκονται και τα κεντρικά γραφεία της Συγγρού και αυτό εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

Εκ μέρους του Πάνου Καμμένου και του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Κώστα Μαρκόπουλου, θέλω να ευχαριστήσω την Νέα Δημοκρατία για την εξαιρετική καθημερινή ενημέρωση επί των διεθνών εξελίξεων, της οικονομικής διπλωματίας, Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων πολλών.

Το κωμικοτραγικό είναι ότι έστειλα την επιστολή παραίτησης μου, ακριβώς στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση από την οποία λαμβάνω την εξαιρετική μεσημεριανή ενημέρωση εδώ και δύο μήνες.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ