Μανιτάρια με σκόρδο στο τηγάνι - iefimerida.gr

Μανιτάρια με σκόρδο στο τηγάνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαβάστε πόσο ωφέλιμα είναι τα μανιτάρια! Υπάρχουν εξαιρετικές ποικιλίες ελληνικών μανιταριών, είναι εποχής, γευτείτε τα.

Υλικά

  • 500 γραμμάρια μανιτάρια (πάρτε ό,τι βρείτε, έχει υπέροχα ελληνικά, ακόμη και πλευρότους)
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουταλιά ξύδι μπαλσάμικο
  • Θυμάρι, αλάτι, πιπέρι, φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Μανιτάρια με σκόρδο στο τηγάνι | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Πλύντε και καθαρίστε τα μανιτάρια από τυχόν σκληρά μέρη
  • Ζεστάνετε το ελαιόλαδο και τηγανίστε τα μανιτάρια για 5 λεπτά συνολικά
  • Αν είναι πολλά, τηγανίστε τα με τη σειρά, προσθέστε λίγο ελαιόλαδο κάθε φορά
  • Ρίξτε τα σκόρδα για 1 λεπτό, αναμείξτε με τα μανιτάρια
  • Ρίξτε θυμάρι, αλάτι, πιπέρι
  • Σβήστε τα μανιτάρια με ξύδι μπαλσάμικο στο τελευταίο λεπτό -Αφήστε άλλα 30 δευτερόλεπτα να πάρει αρώματα
  • Ρίξτε άφθονο μαϊντανό, έτοιμα για σερβίρισμα
Μανιτάρια με σκόρδο στο τηγάνι | iefimerida.gr 1
Μανιτάρια με σκόρδο στο τηγάνι | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή μανιτάρια σκόρδο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ