MasterChef 3: Οι κομμένες σκηνές της οντισιόν που δεν προβλήθηκαν ποτέ - iefimerida.gr

MasterChef 3: Οι κομμένες σκηνές της οντισιόν που δεν προβλήθηκαν ποτέ

Οι τρεις κριτές του MasterChef 3
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί στο σπίτι του MasterChef να μπήκαν 21 παίκτες, ωστόσο, από τις οντισιόν πέρασαν εκατοντάδες διεκδικώντας μια θέση στον διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής, φέτος, δέχθηκε έντονη κριτική για το έντονο στοιχείο ριάλιτι, βγάζοντας στον «αέρα» προσωπικές ιστορίες παικτών. Οι τρεις κριτές μίλησαν στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων ρωτήθηκαν για το εάν γνώριζαν τις ιστορίες των συγκεκριμένων ανθρώπων πριν τις οντισιόν.

«Τις μάθαμε επιτόπου. Εξάλλου στη διαδικασία πριν από τις οντισιόν (σ.σ. τα pre-casting) έρχονται χιλιάδες άτομα, οπότε είναι λογικό να μη γνωρίζουμε τις ιστορίες τους», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε.: «Στα pre-casting,όπου γίνεται το πρώτο φιλτράρισμα, έρχονται χιλιάδες άνθρωποι, οι οποίοι παρουσίασαν κάποια κρύα πιάτα. Επίσης ο καθένας έρχεται για τον δικό του λόγο. Υπήρξαν περιπτώσεις που ήρθαν απλά για να γνωρίσουν τον Πάνο και έφεραν ένα τοστάκι. Θυμάμαι πως είχε έρθει ένας που μας είπε «Δεν έφερα τίποτα. Give me five. Πανιωνάρα μόνο!» και έφυγε».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει: «Ολα χρειάζονται μια ισορροπία. Εμείς είμαστε στο MasterChefγια να δοκιμάσουμε και να κρίνουμε ένα φαγητό. Οι τηλεθεατές, όμως, που δεν μπορούν να δοκιμάσουν φαγητό μέσω της τηλεόρασης, ταυτίζονται με τους χαρακτήρες. Αλλά και πάλι εμείς δεν γνωρίζαμε καμία ιστορία παίκτη, μέχρι την ώρα που ήρθε και μας την είπε στην οντισιόν».

Μεταξύ άλλων, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υπερασπίστηκε το MasterChef λέγοντας πως με τον τρόπο του του έδωσε βήμα σε ανθρώπους που ήθελαν να μοιραστούν τη ζωή τους και θέλησαν να ζήσουν το «όνειρο με όχημα τη μαγειρική».

«Αυτό που πρέπει να τονίσω είναι ότι ο ρόλος του κριτή στο MasterChefείναι μια παράλληλη δραστηριότητα. Εμείς, πέρα από τις πολύ καλές σχέσεις που έχουμε με την παραγωγή και το κανάλι, ξέρουμε ότι η πραγματική μας δουλειά δεν είναι η τηλεόραση. Δεν καλούμαστε να πορευτούμε με αυτό μέχρι να συνταξιοδοτηθούμε. Το βλέπουμε σαν παιχνίδι. Η επιτυχία και τα νούμερα τηλεθέασης του MasterChef είναι για μας σαν να έχουμε ανοίξει ένα εστιατόριο και να είναι διαρκώς γεμάτο. Σχετικά με την ιστορία του Ζαχίρ που προανέφερες, θέλω να υπογραμμίσω ότι ποτέ δεν μεθοδεύσαμε τη συζήτηση για να πάει κάπου. Ο Ζαχίρ μάς είπε την ιστορία του, όπως αυτός την ένιωθε και ήθελε να την πει, μια ιστορία που αντιπροσωπεύει πολλούς ακόμη ανθρώπους. Του δώσαμε το βήμα, χωρίς να εκμαιεύσει κανείς τίποτα. Όπως δώσαμε βήμα σε πολλούς άλλους ανθρώπους που ήθελαν να περάσουν το μήνυμά τους. Νιώθω περήφανος για την απόφαση του καναλιού να δώσει τηλεοπτικό χρόνο και την ευκαιρία σε αυτούς τους ανθρώπους να ζήσουν το όνειρο με όχημα τη μαγειρική. Από εκεί και πέρα, ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει», λέει ο σεφ-κριτής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ