Πως θα σας φαινόταν να είχατε τα δικά σας προσωπικά emoticons; - iefimerida.gr

Πως θα σας φαινόταν να είχατε τα δικά σας προσωπικά emoticons;

skype
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ότι ξέρατε για τα emoticons... πια ξεχάστε τα! Τώρα αναμένεται να αντικατασταθούν από τα Humoticons, τα οποία είναι πιο άμεσα πιο αστεία και πιο προσωπικά.

Το Skype ξεκινάει πρώτο την χρήση των humoticons, ως εφαρμογή για το Facebook για να αντικαταστήσουν τα γνωστά μας emoticons. Τα σύμβολα δηλαδή που χρησιμοποιούμε στην ηλεκτρονικά γραπτή επικοινωνία μας , στα τσατ και στα μηνύματα, για να εκφράσουμε διάφορα συναισθήματα.

Διαθέτουν όλη την γκάμα των ανθρωπίνων εκφράσεων όπως τη χαρά :) τη λύπη :( . Μέχρι τώρα τα emoticons δημιουργούνταν από απλά σύμβολα πληκτρολογίου.

Όμως, η έννοια των emoticons αλλάζει με την ιδέα του Skype να καθιερώσει τα προσωπικά μας εικονίδια, με τη χρήση της δικής μας κινούμενης εικόνας.

Πλέον, με την κάμερα του Skype κάνετε κάποια γκριμάτσα, την κρατάτε για εικονίδιο και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και στο Facebook.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ