Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Θα σκοράρουν στο ντέρμπι ο Μακέντα και ο Φορτούνης; - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Θα σκοράρουν στο ντέρμπι ο Μακέντα και ο Φορτούνης;

Ο Μακέντα /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ανεξάρτητα από τη βαθμολογική κατάταξη.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν σήμερα, στις 19:00, στο ΟΑΚΑ, με μοναδικό στόχο τη νίκη, για βαθμολογικούς λόγους και το γόητρο.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τους 3 βαθμούς στην προσπάθειά του να τερματίσει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, για να «σβήσει» την ποινή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού. Μόνο η νίκη είναι ο στόχος και του Ολυμπιακού για να μη μεγαλώσει η διαφορά του από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Τα «βαριά πυροβολικά» των δύο ομάδων είναι ο Φεντερίκο Μακέντα και ο Κώστας Φορτούνης. Θα καταφέρουν να σκοράρουν στο σημερινό ντέρμπι για να βοηθήσουν τις ομάδες τους να φτάσουν στην νίκη;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στα ειδικά στοιχήματα για να σκοράρουν οποιαδήποτε στιγμή ο Φεντερίκο Μακέντα και ο Κώστας Φορτούνης στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Είναι οι δύο πρώτοι σκόρερ των «αιωνίων» αντιπάλων. Ο Μακέντα έχει πετύχει 6 γκολ στη Super League και 1 στο κύπελλο. Ο Φορτούνης έχει σημειώσει 10 γκολ στο πρωτάθλημα και 5 στο Europa League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ