Κυοφορεί 9 μωρά; Δε νομίζω Τάκη! - iefimerida.gr

Κυοφορεί 9 μωρά; Δε νομίζω Τάκη!

Μεξικάνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση της Μεξικάνας Κάρλα Βανέσα Πέρεζ, η οποία κυοφορεί εννέα μωρά, έκανε το γύρο του κόσμου την περασμένη εβδομάδα, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη, καθώς δεν είναι και κάτι που το ακούς κάθε μέρα. Τα 15 λεπτά δημοσιότητάς της όμως, λήγουν άδοξα.

Σύμφωνα με τον πρώην γυναικολόγο της, η ιστορία της είναι πραγματικά αδύνατο να είναι αλήθεια, καθώς το 2008 ο ίδιος και η ιατρική του ομάδα, της αφαίρεσαν τις σάλπιγγες. Όπως δήλωσε απλά και κυνικά σε εφημερίδα του Μεξικού «δεν είναι έγκυος, είναι απλά παχύσαρκη».

Παράλληλα, πολλοί γιατροί ανά τον κόσμο επισημαίνουν ότι αν και εξαιρετικά σπάνια, η κύηση εννιάδυμων είναι εφικτή, αλλά μόνο με τεχνητή γονιμοποίηση και όχι με φυσική σύλληψη, όπως ισχυρίστηκε η 32χρονη ότι συνέβη στην περίπτωση της.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο τωρινός γυναικολόγος της 32χρονης δήλωσε σε εφημερίδα του Μεξικού ότι ο ισχυρισμός της πως εβδομάδες πριν μείνει έγκυος στα εννιάδυμα, είχε γεννήσει τρίδυμα είναι επίσης ψευδής. Στην πραγματικότητα, η γυναίκα έχει όντως 3 παιδιά, αλλά έχουν ηλικία 4, 12 και 15 ετών. Πρόσθεσε ακόμα, πως αν και η Πέρεζ δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Televisa – το οποίο και είχε την «αποκλειστικότητα» της είδησης – ότι θα γεννήσει στις 20 Μαΐου, πριν από περίπου ένα μήνα ο ίδιος της έκανε υπερηχογράφημα και μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η μήτρα της ήταν άδεια.

Τα ίδια διεθνή μίντια που χαρακτήριζαν την Πέρεζ σούπερ μαμά, τώρα τη χαρακτηρίζουν παθολογική ψεύτρα που πρέπει άμεσα να ζητήσει ψυχιατρική βοήθεια, καθώς η ανάγκη της να τραβήξει την προσοχή έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα υγιή πλαίσια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ