Τα αυγά είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην διατροφή μας.
Αυτή η μικρή τροφή που μας συντροφεύει από τα παιδικά μας χρόνια, ήταν πολύ παρεξηγημένη.
Τρώγαμε τα κλασσικά αυγά μέχρι που τα βαρεθήκαμε.
Αργότερα, ανακαλύψαμε και άλλες συνταγές που μας ήρθαν από το εξωτερικό μαζί με το καθιερωμένο brunch: Ομελέτες, scrambled, ποσέ, Μπένεντικτ, όλα λαχταριστά και πεντανόστιμα!
Είτε τα τρώμε έξω είτε τα φτιάχνουμε μόνοι μας στο σπίτι, το αυγό θέλει τέχνη. Μια food editor αποκαλύπτει τα μυστικά της όσον αφορά στο τέλειο αυγό.
Η ίδια αναφέρει ότι βρήκε τον τρόπο για να φτιάχνει την πιο απολαυστική και γευστική ομελέτα στον κόσμο. Πώς; Χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο που δεν πάει ο νους σου.
Είναι απλό και έξυπνο, αν και η χρήση του είναι τελείως διαφορετική.
Δείτε πώς θα φτιάξετε την τέλεια ομελέτα με ένα απλό και πανέξυπνο τρικ στο bovary.gr