Συναγερμός για την εξαφάνιση ηλικιωμένου κτηνοτρόφου στην Ηλεία - iefimerida.gr

Συναγερμός για την εξαφάνιση ηλικιωμένου κτηνοτρόφου στην Ηλεία

Φωτογραφία Αρχείου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές και πυροσβεστικές αρχές του νομού Ηλείας για τον εντοπισμό ενός 93χρονου κτηνοτρόφου στα νότια ορεινά του νομού, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το patrisnews, ο 93χρονος έφυγε από το σπίτι του στον οικισμό «Μεροδέντρι» στα όρια των δήμων Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και Ζαχάρως, αλλά δεν επέστρεψε. Αμέσως ο γιος του και η νύφη του, οι οποίοι μένουν μαζί του, ειδοποίησαν το Αστυνομικό Τμήμα Ανδρίτσαινας και στη συνέχεια ειδοποίηθηκε και η Πυροσβεστική.

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη από τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (15/3) για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου άνδρα, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα απώλειας μνήμης. Στην περιοχή βρίσκεται και μονάδα της ΕΜΑΚ από την Πάτρα, ενώ από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στο σημείο ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηλείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα εξαφάνιση Νομός Ηλείας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ