Κουρτς: Καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στη Νέα Ζηλανδία - iefimerida.gr

Κουρτς: Καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στη Νέα Ζηλανδία

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο (Φωτο: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον αποτροπιασμό και την καταδίκη τους για την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε σήμερα σε δύο τεμένη στη Νέα Ζηλανδία, εξέφρασαν ο ομοσπονδιακός πρόεδρος της Αυστρίας Αλεξάντερ Βαν ντερ Μπέλεν και ο ομοσπονδιακός καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς.

Από το μακελειό, έχασαν τη ζωή τους δεκάδες αθώοι άνθρωποι, ενώ τραυματίστηκαν δεκάδες άλλοι. «Η τρομοκρατική επίθεση στο Κράιστσερτς είναι μία τρομακτική και βάρβαρη επίθεση εναντίον ανθρώπων οι οποίοι ήθελαν να προσευχηθούν... Μία τέτοια φρικτή και κακοήθης πράξη πρέπει να καταδικαστεί πολύ έντονα», τόνισε ο πρόεδρος Βαν ντερ Μπέλεν , ενώ ο καγκελάριος Κουρτς δήλωσε πως είναι σοκαρισμένος και εξέφρασε τη θλίψη του για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης.

Την ίδια στιγμή, παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο διάρκειας 17 λεπτών που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει έναν άνδρα να εισβάλει σε ένα τζαμί και να σκοτώνει όποιον βρίσκει μπροστά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ