Τσίπρας: Πολιτικοί απατεώνες και καταστροφείς, Βενιζέλος και Σαμαράς - iefimerida.gr

Τσίπρας: Πολιτικοί απατεώνες και καταστροφείς, Βενιζέλος και Σαμαράς

Τσίπρας: Πολιτικοί απατεώνες και καταστροφείς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πολιτικοί απατεώνες» που «συνεχίζουν να μας λένε ψέμματα» είναι οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στη ΝΕΤ, ο κ. Τσίπρας είπε ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος εξόδου από την κρίση, πέραν της καταγγελίας της δανειακής σύμβασης και του Μνημονίου. Στη βάση αυτής της – θεμελιώδους, για το ΣΥΡΙΖΑ- θέσης, ο κ. Τσίπρας επέκρινε δριμύτατα το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας: «Θέλουν ψήφο για να συνεχίσουν την καταστροφή κι εμείς θέλουμε ψήφο για να σταματήσουμε την καταστροφή», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πάλι πως, εάν οι ψηφοφόροι δώσουν στο ΣΥΡΙΖΑ τη δυνατότητα να πάρει τη διερευνητική εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τότε κόμμα του θα επιδιώξει να λάβει την ψήφο εμπιστοσύνης για το σχηματισμό μιας κυβέρνησης της Αριστεράς.

«Εγκληματικό λάθος» χαρακτήρισε ο κ. Τσίπρας την άρνηση του ΚΚΕ και της Δημοκρατικής Αριστεράς στην πρότασή του για προεκλογική και μετεκλογική συνεργασία. Ανέφερε πάντως ότι η ίδια η δυναμική των εξελίξεων μπορεί να δρομολογήσει ενωτικές διεργασίας στο χώρο της Αριστεράς.

Είπε συγκεκριμένα: «Αν ο λαός δώσει με την ψήφο του στην κάλπη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης Αριστεράς, τότε η κυρία Παπαρήγα και ο κύριος Κουβέλης δεν θα έχουν καμία δυνατότητα, κανένα δικαίωμα να επιμείνουν στο λάθος και το έγκλημα».

Είπε ακόμη ότι διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις του για τον Πάνο Καμμένο, τονίζοντας ότι οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν μόνο έναν «εφιάλτη» τις τελευταίες ημέρες: «Μια κυβέρνηση Αριστεράς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ