Champions League: Η Λίβερπουλ «άλωσε» το Μόναχο (1-3) και προκρίθηκε στους «8» - iefimerida.gr

Champions League: Η Λίβερπουλ «άλωσε» το Μόναχο (1-3) και προκρίθηκε στους «8»

Ο Μανέ σκόραρε δύο γκολ /Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Λίβερπουλ με θριαμβευτικό τρόπο προκρίθηκε στους «8» του Champions League με νίκη μέσα στο Μόναχο.

Η ομάδα του Κλοπ κέρδισε 1-3 την Μπάγερν Μονάχου στην «Αλιάνζ Αρίνα» και πήρε το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά, συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία της φέτος σε Champions League και αγγλικό πρωτάθλημα.

Στο 26' ο Μανέ άνοιξε το σκορ για την αγγλική ομάδα, αλλά στο 39' με αυτογκόλ του Ματίπ ισοφάρισε η Μπάγερν και ήταν στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στην επανάληψη όμως η Λίβερπουλ «χτύπησε» δις και πήρε τη νίκη. Αρχικά στο 69' με τον Φαν Ντάικ και στο 84' ξανά με τον Μανέ για το τελικό 1-3.

MΠΑΓΕΡΝ MΟΝΑΧΟΥ (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Ραφίνια, Ζίλε, Χούμελς, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ (72' Γκορέτσκα), Τιάγκο Αλκάνταρα, Χάμες Ροντρίγκες (79' Σάντσες), Ριμπερί (61' Κομάν), Ναμπρί, Λεβαντόβσκι.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον (13' Φαμπίνιο), Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Φιρμίνο (Οριγκί), Μανέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λίβερπουλ Champions League Μπάγερν Μονάχου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ