Σπάνια εμφάνιση της βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας –Σικάτη στα 80 της [εικόνες] - iefimerida.gr

Σπάνια εμφάνιση της βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας –Σικάτη στα 80 της [εικόνες]

Η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πολύ κομψή και σπάνια εμφάνιση στα μπλε έκανε η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας για τα 80α γενέθλια της αδερφής του συζύγου της, Μαργαρίτας.

Η 80χρονη βασίλισσα Σοφία, ντύθηκε από πάνω μέχρι κάτω στα μπλε με λαμπερά περιδέραια στο λαιμό της και συνοδευόμενη από την κόρη της, πριγκίπισσα Έλενα, για τον εορτασμό.

Η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, αδερφή του βασιλιά Χουάν Κάρλος της Ισπανίας

Η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας επέλεξε να φορέσει ένα μπλε βελούδινο φαρδύ παντελόνι, ένα μπλε παλτό με ιριδίζουσες λεπτομέρειες ενώ ακόμη και η τσάντα που κρατούσε ήταν σε μπλε χρώμα.

Η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας ντυμένη στα μπλε

Και η πριγκίπισσα Έλενα όμως φαίνεται πως επέλεξε να ακολουθήσει το στυλ της μητέρας της, φορώντας ένα παρόμοιο μπλε παντελόνι, το οποίο όμως συνδύασε με μαύρο παλτό.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας συνομίλησε με τους επισκέπτες που παραβρέθηκαν στα γενέθλια της πριγκίπισσας Μαργαρίτας

Η βασίλισσα Σοφία, που είναι παντρεμένη με τον μεγαλύτερο αδερφό της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, Χουάν Κάρλος, έδειχνε πολύ χαρούμενη καθώς χαιρετούσε και συνομιλούσε με τους επισκέπτες που συγκεντρώθηκαν για το εορτασμό των γενεθλίων της κουνιάδας της.

Η πριγκίπισσα Έλενα, κόρη της βασίλισσας Σοφίας και αδερφή του βασιλιά Φελίπε

Φωτογραφίες: Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ