Το μεγαλύτερο fail της Κέιτ Μίντλετον: Μόλις φόρεσε την μπλούζα της ανάποδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Το μεγαλύτερο fail της Κέιτ Μίντλετον: Μόλις φόρεσε την μπλούζα της ανάποδα [εικόνες]

Η δούκισσα του Κέμπριτζ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα γεμάτο πρόγραμμα υποχρεώσεων έχουν αυτές τις ημέρες τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και η Κέιτ Μίντλετον ξάφνιασε τους πάντες χθες κατά την εμφάνισή της στο Κέντρο Henry Fawcett στο Κένσιγκτον του νότιου Λονδίνου.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον με την μοβ μπλούζα Gucci και το ψηλόμεσο παντελόνι
Όπως μπορεί να δει κανείς η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε την μπλούζα με τα κουμπιά μπροστά
Η μπλούζα Gucci όπως την δείχνουν οι ιστοσελίδες αγοράς
Το μεγαλύτερο fail της Κέιτ Μίντλετον: Μόλις φόρεσε την μπλούζα της ανάποδα [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Και μπορεί η παρουσία της εκεί να είχε ανακοινωθεί, ωστόσο αυτό που ξάφνιασε ήταν η στυλιστική της επιλογή καθώς Κέιτ Μίντλετον επιλέγει να φορέσει συνήθως φορέματα, φούστες ή κομψά συνολάκια αλλά αυτή την φορά ταίριαξε άριστα μια μοβ μεταξωτή μπλούζα Gucci με ένα ψηλόμεσο παντελόνι Jigsaw.


Τα έμπειρα μάτια κάποιων φανατικών της μόδας και της βασιλικής οικογένειας, όμως πρόσεξαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με την μπλούζα της. Στις διάφορες ιστοσελίδες που την πωλούν, η μπλούζα φαίνεται με τα κουμπιά στο πίσω μέρος, αλλά η Κέιτ Μίντλετον την φόρεσε με τα κουμπιά μπροστά, με τον φιόγκο να τα κρύβει εν μέρει.


Στην ιστοσελίδα Net-a-porter μάλιστα, στην περιγραφή της μπλούζας αναφέρεται χαρακτηριστικά πως τα κουμπιά βρίσκονται στο πίσω μέρος.


Την έβαλε ανάποδα ή όχι; Ή μήπως δεν υπάρχει λάθος τρόπος; Όπως και να έχει, η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον ήταν εκθαμβωτική και το συγκεκριμένο ρούχο έχει σχεδόν εξαντληθεί, παρόλο που κοστίζει 790 λίρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ