Basket League: Την Τετάρτη η απόφαση για το Κυριακάτικο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Basket League: Την Τετάρτη η απόφαση για το Κυριακάτικο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει ακόμη απόφαση για το Κυριακάτικο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΔΕΑΒ αναφορικά με το αν θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ την Κυριακή για την Basket League.

Επειτα από πολύωρη σύσκεψη των εμπλεκόμενων πλευρών σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει και αφορά στην παράλληλη διεξαγωγή των ντέρμπι των δύο «αιωνίων» σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, η ΔΕΑΒ ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες από την Αστυνομία σχετικά με τους λόγους που κρίνεται απαραίτητη η αναβολή μιας εκ των δύο αναμετρήσεων.

Κατόπιν τούτου, αναμένεται η Διαρκής Επιτροπή για την Αντιμετώπιση της Βίας να λάβει την απόφασή της αύριο, Τετάρτη 13 Μαρτίου και έπειτα ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης θα λάβει υπ΄όψιν του όλα τα δεδομένα και αναμένεται να αναλάβει πρωτοβουλίες αμέσως μετά.

Το παιχνίδι αρχικά είχε οριστεί για το απόγευμα της Κυριακής (17/3, 17:00), αλλά δύο ώρες μετά είναι η προγραμματισμένη η σέντρα στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για την Super League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Παναθηναϊκός Basket League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ