Καρατζαφέρης: Οι εκλογές αυτές είναι βιαστικές και εκβιαστικές - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: Οι εκλογές αυτές είναι βιαστικές και εκβιαστικές

Καρατζαφέρης: Οι εκλογές αυτές είναι βιαστικές και εκβιαστικές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πολιτικοί προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ο κόσμος είναι ζαλισμένος από τα μέτρα λιτότητας και έτσι «θα μπορέσουν να κρύψουν και να καμουφλάρουν αλήθειες», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

«Οι εκλογές γίνονται από γινάτι και για να ικανοποιηθεί το καπρίτσιο κάποιων. Είναι δύσκολες, βιαστικές και εκβιαστικές» εκτίμησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης (ο οποίος θα επισκεφθεί αύριο στις 11 το πρωί τον αρχηγό της ΕΛΑΣ αντιστράτηγο Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο) και πρόσθεσε πως στις περιοδείες του ανά τη χώρα διαπίστωσε ότι υπάρχει ένας θυμός από τον κόσμο.

«Ο θυμός αυτός είναι δικαιολογημένος αλλά είναι και κακός σύμβουλος στην κάλπη. Το βράδυ των εκλογών πρέπει να ψηφίσουμε με λογική. Δεν θα χρειαστούμε τσαμπουκά. Θα χρειαστούμε μυαλό. Και θα χρειαστούμε πολύ περισσότερο μυαλό απ' ό,τι έχει επιδείξει η πολιτική όλα αυτά τα χρόνια. Η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και στη συνέχεια επιτέθηκε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την πολιτική του απέναντι στην παράνομη μετανάστευση.

«Με τις αποφάσεις του μεταφέρει απλώς προσωρινά το πρόβλημα από την Ομόνοια σε κάποιες άλλες περιοχές στην Αθήνα. Η λύση είναι μία: Να φύγουν οι παράνομοι μετανάστες. Και θα φύγουν την επόμενη μέρα που θα είμαστε εμείς στην κυβέρνηση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό της Καβάλας ENA Channel κατηγόρησε επίσης το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ υποστηρίζοντας ότι «Είμαστε μια επαρχία του Βερολίνου όπου έχουμε εκχωρήσει το δικαίωμα της εκτελεστικής εξουσίας. Τα δύο μεγάλα κόμματα πήραν μια ισχυρότατη χώρα, με ένα από τα πιο ισχυρά νομίσματα στην Ευρώπη και την έκαναν Μπαγκλαντές».

Ο κ. Καρατζαφέρης εξήγησε πως η χώρα μας δεν είναι σήμερα κυρίαρχο κράτος, λόγω της υπογραφής των κ.κ Σαμαρά και Βενιζέλου στην επιστολή της κ. Λαγκάρντ που λέει ότι όσο πολιτεύονται δεν θα ασκήσουν πολιτική ενάντια στο Μνημόνιο.

Οσο για την ημέρα της Πρωτομαγιάς, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτίμησε πως είναι η ημέρα των εργατών, αλλά είναι και η ημέρα της ευαισθησίας και του έρωτα: «Είναι η πρώτη μέρα του Μάη. Εμείς οι πολιτικοί, δυστυχώς, τα ακουμπάμε όλα στον "σκουπιδοφάγο" της καθημερινότητας και της σκοπιμότητας. Εμείς όμως θέλουμε να κρατήσουμε μέσα μας κάποια από εκείνα τα ζωντανά ανθρώπινα στοιχεία. Σήμερα, είναι μία ευκαιρία για μία χειρονομία αγάπης, και ένα τριαντάφυλλο σε όλες τις γυναίκες του κόσμου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ