Fish Project: Aυτό το στέκι του Χαλανδρίου καταθέτει μια διαφορετική πρόταση στην ψαροφαγία.
Οι θησαυροί της ελληνικής θάλασσας συναντούν την γαστρονομική παράδοση της Άπω Ανατολής σε έναν μοντέρνο χώρο.
Μπορείτε να γευματίσετε είτε σε τραπέζι ή στο sushi bar, -μια ξύλινη μπάρα με σκαμπό-, όπως συνηθίζουν οι σύγχρονοι Ιάπωνες.
To μαγαζί εξωτερικά μοιάζει με ένα πολυτελές food store, και σίγουρα θα σας τραβήξει την προσοχή. Εδώ θα φάτε πολύ καλά χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Οι ιδιοκτήτες επιλέγουν πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες- τα περισσότερα ψάρια προέρχονται από την ιχθυόσκαλα της Χαλκίδας και μισθωμένα καΐκια- και χρησιμοποιούν σε όλα τα πιάτα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΠΟΠ Σητείας.
Ο κατάλογος χωρίζεται σε δυο βασικές κατηγορίες: στις ελληνικές συνταγές με μοντέρνες παραλλαγές και στο sushi bar.
Γνωρίστε το ψαροφαγικό στέκι του Χαλανδρίου και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr.